Hoppa till innehåll
Malte Månson Skadecenter logotyp

Bilskadereparatör/bilplåtslagare

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Nu söker vi dig som vill växa tillsammans med oss, har du tidigare erfarenhet som bilskadereparatör? Då kanske du är vår nästa kollega?

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Hos oss är inte den ena dagen den andra lik, här utför vi alla typer av skadereparationer från mindre plåt- och plastskador till stora riktningsarbeten på fordonsramar och hytter. Som bilskadereparatör kommer ditt huvudfokus vara att utföra plåtreparationer på tunga fordon så som bussar, lastbilar och transportbilar.

Din profil
Vi söker därför dig som är serviceinriktad, och med ett naturligt intresse för nöjda kunder och fordon. Du ser möjligheter i alla situationer, och tillsammans med dina kollegor löser du snabbt dina arbetsuppgifter.

Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, men det allra viktigaste är att du är rätt person med driv och vilja att lära dig!

Arbetet ställer krav på att både kunna arbeta självständigt och i grupp. Du bör behärska svenska och/eller engelska i tal och skrift.

Krav/meriterande är
  • Erfarenhet av skadereparation, plåtslageri, svetsning och eller/karosserireparation
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • Körkort B är krav, ytterligare behörigheter C, CE, och D är meriterande
Villkor
Vi kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete i ett positivt och expansivt företag.

Din placering är i vårt skadecenter i Enköping där du kommer att arbeta tillsammans med lackerare, plåtslagare, tekniker, kundmottagare, skadeberäknare och verkstadschef. Det är ett glatt och kompetent gäng, med en strävan att alltid stötta och hjälpa våra kunder på bästa sätt. Vi erbjuder fast månadslön och friskvårdsbidrag. Arbetstiderna avser vardagar, dagtid, men kan även innefatta kvällstid i framtiden.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Jesper Stolt på jesper.stolt@maltemanson.com alt 021-540 03 23

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings- och rekryteringstjänster och övriga tjänster inom personal i samband med denna annons.
Malte Månson Skadecenter logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juli 2024 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malte Månson Verkstäder AB är Sveriges största oberoende verkstadskedja för lastbilar. Våra verkstäder finns idag i mellersta och södra Sverige, från Gävle i norr till Malmö i söder. Med senaste förvärvet av Experten Group har vi idag 27 verkstäder och omsätter ca 650 mkr i koncernen. Vår värdegrund bygger på att vi är Positiva, Engagerade, och Flexibla Lagspelare. Det är något vi lever efter varje dag.

Som medarbetare hos Malte Månson omringas du av ca 300 medarbetare där alla strävar efter att ge kunderna bästa möjliga service.

Läs mer om bolaget här: www.maltemanson.com