Hoppa till innehåll
EW Fritid AB logotyp

Resande Husbilstekniker till EW Fritid AB

Publiceringsdatum
27 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Nu utökar EW Fritid teamet med resande husbilstekniker/husbilsmekaniker!

Nu förstärker vi vårt duktiga verkstadsteam med en tjänst som resande mekaniker/tekniker inom fritidsfordon (husbilar och husvagnar).

Tjänsten innefattar service/tekniker-tjänster till våra kunder ute i regionen. Tjänsten innefattar mycket kundkontakt och problemlösning på plats hos kund.

Vi söker dig som vill vara med och fortsätta att befästa vår position som Upplands marknadsledande leverantör av fritidsfordon.

Om oss
EW Fritid är Uppsalas största försäljningsföretag av fritidsfordon (husbilar/husvagnar).
Vi är en heltäckande återförsäljarorganisation för några av de största och mest välkända märkena på marknaden såsom Kabe, Adria, Dethleffs och Sun Living. Vi säljer även begagnade husbilar & husvagnar av en mängd olika märken.

Vår anläggning ligger i Uppsala där vi har 2 försäljningshallar, en egen verkstad auktoriserad för bl a Kabe och Adria och en KAMA tillbehörsbutik.

Som Husbilsmekaniker/tekniker på EW Fritid
Kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära enklare montering, reparationer och allmän husbil- och husvagnsservice. Stor del av arbetsuppgifterna kommer innebära resor med bil, men även i vår verkstad på vår anläggning.

Du kommer att få arbeta brett med allt ifrån felsökning av el, kylskåp, pannor, gasol och vattensystem. Arbetet kommer också bestå av enklare montering av tv antenner, solceller, markis m.m. och du behöver därför vara kreativ för att hitta bästa lösningar eftersom monteringen ser olika ut på olika fordon.

Som person är du driftig, händig, uppfinningsrik, ansvarsfull och inte rädd för att ta tag i saker. Du är nyfiken av dig, arbetsglad och villig att hela tiden lära nytt.

Viktigt är god samarbetsförmåga som bidrar till en positiv och utvecklande atmosfär. Du kommer ha daglig kundkontakt med våra kunder.

Tjänsten innebär arbete vardagar enligt schema.

Som en del av oss
På EW Fritid kommer du jobba i ett starkt verkstadsteam med erfarna kollegor, i en arbetsmiljö där du kommer ha goda möjligheter att vidareutvecklas inom yrket.

Vi har välbesökta försäljningshallar och en stor återkommande kundkrets.

Vår framgång och framtida utveckling är beroende av personalens engagemang och service. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla.
EW Fritid AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 juli 2024 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren