Hoppa till innehåll
Skanska Rental logotyp

Montör inom bodetablering till Rental- Direktrekrytering!

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu söker vi en montör inom bodetablering till Skanska Rental!

Om tjänsten
Tillsammans med dina kollegor genomför ni montage och demontage av byggbodar och tillhörande utrustning på byggprojekt, samt ser till att bodarna inreds och installeras korrekt utifrån kundens beskrivning och gällande regler. I tjänsten förekommer även ombyggnationer, service och reparation.

Etableringsgruppen säkerställer att Skanska Rental levererar bodar och övrig utrustning i tid och enligt beställning, och är ett av företagets viktigaste kontakt utåt mot kunderna. Inledningsvis utgår du från Skanska Rentals kundcenter i Upplands Väsby, men med tiden är planen att du utgår hemifrån och tar dig direkt till byggprojektet i Storstockholm.

Vi erbjuder
  • En arbetsgivare med starkt varumärke och goda möjligheter till personlig utveckling
  • En arbetsplats med arbetsmiljö och säkerhet i fokus
  • Bra marknadsmässig lön
  • Kompetensutveckling genom utbildningar och kurser
Kvalifikationer
Vi söker dig som har byggutbildning eller annan erfarenhet från byggbranschen. Det viktigaste är att du har ett intresse för byggbranschen och arbete på byggprojekt, samt en vilja att lära dig. I denna tjänst krävs att du är händig och kan hantera de vanligaste handverktygen, samt att du har B-körkort.

Vi söker dig som är en problemlösare och tar egna initiativ. Eftersom tjänsten innehåller mycket kroppsarbete är det viktigt att du har god fysik och är van att jobba med kroppen. Då du arbetar tillsammans med flera kollegor på avdelningen ställs det krav på du talar och skriver svenska obehindrat. Du bör vara social och kommunikativ då du möter både kollegor, kunder och leverantörer i denna tjänst.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av installation och reparation från VVS, snickeri och byggindustri. Har du tidigare arbetat på byggprojekt och med etablering av bodar, ser vi det som starkt meriterande. Även utbildning inom säkra lyft, arbete på höjd eller fallskydssutbildning är meriterande för den här tjänsten.

I säkerhets- och arbetsmiljösyfte genomför Skanska Rental regelbundna drogtester. I denna tjänst utför vi bakgrundskontroller i belastningsregistret innan anställning.

Övrigt
Placering: Byggprojekt i Storstockholm, gruppen utgår från Upplands Väsby
Arbetstider: Måndag- fredag 7-16
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid med långsiktigt behov

Ansökan
Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande. Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Det är Skanska Rentals önskan att alla frågor kring tjänsten besvaras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Kontaktuppgifter
Julia Edoff, ansvarig rekryteringskonsult
076 880 03 68
Skanska Rental logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Skanska Rental AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och verkar inom hela Sverige. De hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska Sverige samt externa kunder. De hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser.