Hoppa till innehåll
Wasa Parkett & Bygg AB logotyp

Projektledare – Bygg

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Om jobbet
Vi behöver nu förstärka vårt team med ytterligare projektledare.
Känner du dig manad att jobba för ett av Stockholms mest attraktiva arbetsplats inom bygg? Då ska du läsa vidare.

Wasa Parkett & Bygg AB är ett byggföretag med verksamhet i hela Stor-Stockholm. I över 20 år har vi försett företag, brf:er, privatpersoner, försäkringsbolag och kommunala fastighetsbolag med att förverkliga deras vision till färdiga projekt.

Detta erbjuder vi
En framåtblickande företag med stark sammanhållning och entreprenörsanda som arbetar aktivt med att ge medarbetarna och kunderna de bästa förutsättningarna.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen och som har ett genuint engagemang att driva byggprojekt från start till mål.
Du har vana att planera, driva och ansvara både större och mindre projekt med fokus på lönsamhet och kundnöjdhet. Dessutom är du affärsorienterad och trivs med att arbeta mot uppsatta mål och deadlines.
Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i projekthanteringsprogram som Bygglet, Next, Byggsamordnaren eller liknande, samt har erfarenhet av kalkylprogram som Wikells, MEPS, Bidcon eller motsvarande.

Vi ser gärna att du har BAS-P/U utbildning samt att du har goda kunskaper inom branschens regelverk, tekniska beskrivningar och kan tillämpa AB04/ABT06.

Du talar svenska obehindrat och vi ser gärna att du behärskar det engelska språket.

Din bakgrund
Förutom dina tidigare erfarenheter kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser gärna att du har en positiv och ödmjuk attityd. Har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. Att du gillar ta initiativ och arbeta i team ser vi som en självklarhet.

Som person är du självgående, serviceminded, ansvarsfull och plikttrogen. Du är van att arbeta i ett högt tempo och är stresstålig.
Dessutom är du noggrann och strukturerad och vi litar på att du alltid är mån om att lämna ifrån dig 100% väl utfört arbete. Flexibilitet, punktlighet och engagemang är egenskaper vi värdesätter hos dig.

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare ansvarar du för projektets alla skeden från planering och genomförande till överlämning till beställare.
Dina arbetsuppgifter är varierande och vanligt förekommande är bland annat arbetsplatsbesök, kundmöten, produktionsplanering och samordning, inköpsplaner, projektekonomi, budget och resultatuppföljning, projektdokumentation, kalkylering, arbetsberedningar m.m.

Kvalifikationer
Krav
Projektledare, platschef eller arbetsledare inom bygg med minst 3 års dokumenterad erfarenhet.

Utbildning

Meriterande
Gymnasial utbildning inriktning bygg & anläggning eller motsvarande YH-utbildning.

Språk
Krav: Svenska
Körkort: B-körkort är krav

Ansökan
Urvalet sker löpande och vi ser gärna att du kommer in med ditt ansökningsbrev så snart som möjligt.
Ansökan skickas via mejl till: jobbansokan@wasaab.se
Ange: "Projektledare" i ämnesraden/referensraden.

Var god och observera att tjänsten endast kan sökas via mejl.
Wasa Parkett & Bygg AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 september 2024 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren