Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Arbetsledare till Top Drill

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du jobba som arbetsledare i grundläggningsprojekt? Trivs du också med ett stort ansvar och en varierande vardag? Hos Top Drill erbjuds du en dynamisk och familjär kultur som genomsyrar samtliga delar av organisationen!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Top Drill.

Om företaget

Top Drill startade sommar 2016 och är ett nyskapande grundläggningsföretag med spetskompetens inom borrning och stålmontage. Företagets fokus på kvalitet och teknisk kompetens har gjort dem till en pålitlig och viktig partner för olika stora kunder inom byggbranschen, vilket bidragit till deras tillväxt under senaste åren.

Arbetsuppgifter

I rollen som arbetsledare arbetar du med projekt inom grundläggning. Du tillsammans med tre andra arbetsledare ansvarar för att förbereda, leda och samordna det dagliga arbetet samt säkerställer att tidsplaner och budget efterföljs i projekten. Antalet arbetare och team du arbetsleder varierar beroende på respektive projekts komplexitet och omfattning. Du har genomgående en fördelning mellan operativt fältarbete och administrativt arbete, vilket skapar en varierande vardag med många kontaktytor. I rollen har du flertalet kontaktytor bland annat med kunder, byggarbetare, andra arbetsledare, produktionschef och kalkylator samt andra externa samarbetsytor.

Centrala arbetsuppgifter:
* Planera, samordna och delta i det operativa fältarbetet
* Tidsplaner, ekonomisk uppföljning, materialförsörjning och övrigt administrativt arbete
* Säkerställa att projekten genomförs och slutförs i enlighet med relevanta lagar och stadgar inom arbetsmiljö, och säkerhets- och miljöfrågor

Majoriteten av projekten är förlagda i Stockholm, men kortare resor kan förekomma i perioder

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Relevant högskoleutbildning och/eller arbetslivserfarenhet som arbetsledare inom bygg
* Meriterande med erfarenhet av arbetsledning inom grundläggningsprojekt
* Obehindrade kunskaper i tal och skrift, svenska eller engelska
* B-körkort

För att lyckas i rollen är du en person som ser till att saker blir gjorda och är inte rädd för att ta egna initiativ för att nå dit du vill. Som person är du öppen inför förändringar och ser möjligheter snarare än problem. Du dubbelkollar ditt arbete och du har förmågan att skapa och hålla en struktur. Du förstår att alla uppgifter är lika viktiga, stora som små, och du lägger mer vikt vid uppgifterna och utförandet än den eventuella status de medför. Du anpassar dig fort till nya situationer och tycker det är roligt med nya utmaningar. Du är flexibel vilket innebär att du kan anpassa ditt arbete och beteende efter olika personer och förutsättningar, och du trivs bäst i en varierande roll där dina arbetsuppgifter kan ändras från dag till dag. För dig kommer det naturligt att stötta, motivera och kommunicera med dina medarbetare och kollegor för att tillsammans komma framåt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående. Annonsen ligger publicerad löpande fram till att tjänsten är tillsatt. Vi påbörjar urvalsprocessen med telefonintervjuer från och med den 29/7. Välkommen med din ansökan!

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 september 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.