Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
18 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Arbetsuppgifter
I din roll som klassningsspecialist ansvarar du för klassning av material som kommer in på våra anläggningar i Region Mitt med inriktning på flytande material. Du ansvarar för att klassa och omklassa material baserat på behandlingsteknik.

Du kommer vara en brygga mellan sälj och produktion, lägga och hantera materialavvikelser, utbilda andra funktioner i enklare klassningsförfarande, stämma av materialbehov med produktion samt att materialet klassas rätt och därmed hamnar på rätt plats. Du har en viktig samordningsroll där du dagligen kommunicerar med olika funktioner på anläggningen och har ett helhetsperspektiv.

Din profil
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av hantering av olika typer av material på en återvinningsanläggning. Du har en utbildningsbakgrund som kemist alternativt har tillskansat dig motsvarande kunskap genom liknande utbildning eller arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har kunskap om EWC-koder och behandlingskoder, om förordningar och föreskrifter till miljöbalken och/eller har erfarenhet av avfallsanläggning med egen deponi.

Som person är du kommunikativ, noggrann och samarbetsinriktad. Du har god vana av IT-system och är en duktig användare i Office-paketet. Det är viktigt att du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift och även behärskar engelska väl. Självklart har du också ett stort intresse för miljö- och resursfrågor. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Placeringsort är Stockholm, Högbytorp. Vilket kräver körkort och tillgång till bil.

Ansökan
Ansök genom att klicka på Ansök där du registrerar ditt CV och personliga brev. I ditt personliga brev får du gärna beskriva hur dina tidigare erfarenheter hjälper dig i denna roll. Skicka din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval, dock senast 12 maj 2024.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Robert Boqvist, robert.boqvist@ragnsells.com
Ragn-Sells Treatment & Detox AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 maj 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1600 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Norge, Danmark och Estland. Totalt är vi ca 2500 personer i hela koncernen och 2022 omsatte koncernen ca 8,7 miljarder SEK.