Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Testchef till Interspiro

Publiceringsdatum
26 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du är en problemlösare med en passion för teknisk utveckling och vill arbeta med innovativa produkter inom andningsutrustning? Då kan den här tjänsten vara din nästa stora möjlighet. Sök idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN:
Interspiro är ett ledande företag inom utveckling, tillverkning och försäljning av andningsutrustning för räddningspersonal och professionella dykare. Det är en dynamisk arbetsplats med hög trivsel och stark sammanhållning. Som Testchef kommer du att vara en nyckelperson i teamet och arbeta med alla aspekter av produktutvecklingen. Du kommer att leda och koordinera aktiviteter för ett team på 3 personer samt planera och utföra tester, prototyptillverkning och utredningar i samband med reklamationer. Du kommer även att vara delaktig i praktiskt arbete i laboratoriet och hantera en rad tekniska utmaningar inom elektronik, mekanik och materialvetenskap.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en högskoleutbildning inom maskinteknik eller likvärdig
  • Har några års erfarenhet av liknande arbete eller arbete inom produktutveckling, konstruktion eller produktion
  • Har ett stort tekniskt intresse och gillar att arbeta hands-on
  • Har goda kunskaper i både svenska och engelska, i både tal och skrift
Det är meriterande men inget krav om du:
  • Har erfarenhet av elektronik, mätteknik, pneumatik och/eller polymera material.
Som person är du drivande, flexibel och har en god teknisk allmänbildning.

OM KUNDFÖRETAGET:
Interspiro är ett företag som specialiserar sig på utveckling, tillverkning och försäljning av andningsutrustning för olika yrkesgrupper, särskilt räddningspersonal och professionella dykare. Deras produkter inkluderar andningsapparater och andra relaterade produkter som används i krävande miljöer och situationer där andningsskydd är av yttersta vikt. Deras utrustning används av brandmän, kemdykare, militära dykare och andra yrkesgrupper som arbetar i farliga eller utmanande miljöer där det finns risk för syrebrist eller andra andningsrelaterade faror. Huvudkontoret har ca 55 medarbetare och är beläget i Täby.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är en rekrytering där du kommer bli anställd direkt hos Interspiro. Friday ansvarar för rekryteringsprocessen och alla frågor hänvisas till Friday.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Placering: Täby, Stockholm
  • Rekryteringsansvarig: Johanna Nilsson
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juni 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?