Hoppa till innehåll
AB Upplands-Brohus logotyp

Driftingenjör

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du jobba i en roll med många kontaktytor där din tekniska kompetens och din förmåga att bygga relationer kommer väl till pass?

Vi söker en kompetent och driven Driftingenjör till vår Förvaltningsavdelning i Kungsängen/Bro.

Som driftingenjör arbetar du operativt med drift och underhåll av våra fastigheters tekniska installationer. Du arbetar för att driftoptimera fastigheternas värme, kyla, ventilation och andra tekniska system i syfte att skapa bra inomhusklimat. Mer konkret innebär det att du övervakar köldmedia, säkerställer att vi uppfyller myndighetskrav, planerar och dokumenterar OVK och genomför energideklarationer. Du arbetar nära både driftenheten och våra förvaltare där du vägleder i tekniska frågor, felsöker och ger förslag på långsiktigt hållbara lösningar. Du är även med och bidrar med underhållsplaneringen av de tekniska installationerna i fastigheterna.

Fler av våra fastigheter är äldre och stort fokus kommer att ligga på att utarbeta effektiva metoder för digital övervakning av olika media.

Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Relevant utbildning för området, meriterande om du är utbildad högskoleingenjör eller liknande
  • Flera års erfarenhet från liknande roll där du arbetat med överordnade styrsystem och energioptimering
  • Goda kunskaper i digitala arbetssätt
Vem söker vi?
För att lyckas i rollen har du ett starkt intresse för energifrågor och teknik i fastigheter. Du är självgående och tar stort ansvar för att strukturera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du söker lösningar på problem, är lyhörd och engagerar övriga i verksamheten genom att förklara, involvera och dela med dig av din kompetens. Du är mycket kvalitetsmedveten, noggrann och följer alltid upp ärenden så ingenting ramlar mellan stolarna.

Låter det intressant? För mer information om tjänsten, kontakta rekryterande chef Håkan Örnelius, 08-5624 8720 eller om du vill ha information om rekryteringsprocessen, HR- och kommunikationsansvarig Diana Bernelind, 08-5624 8720.

Du är välkommen att skicka in din ansökan bestående av CV och personligt brev senast 2024-05-26. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med din ansökan.
AB Upplands-Brohus logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren