Hoppa till innehåll
Human & Executive AB logotyp

Resande servicetekniker till Robur Safe

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Anna Larsson
Email
Ansök nu
Robur Safe är en strategisk leverantör och ledande tillverkare av fysiska säkerhetsprodukter, tjänster och programvara till finans- och detaljhandelsbranschen för företag, kommuner och myndigheter i stora delar av världen. Robur är ett familjeägt företag, grundat 1970 med huvudkontor i Falkenberg och har närvaro i över 50 länder. Läs mer på www.robursafe.se

Har du ett stort intresse för teknik, kvalitet och vill arbeta i ett familjeägt företag med många kontaktytor?


Arbetsuppgifter och mål

I rollen som Servicetekniker på Robur Safe kommer du arbeta med installation, reparation och underhåll av produkter såsom bankfack, valv/valvdörrar, säkerhetsskåp, värdeskåp, serverförvar, högsäkerhetslås mm. På uppdrag och med stöd från serviceplanerare, ingenjörer och marknadsavdelning kommer du på egen hand åka ut till kunder och lösa både akuta och planerade serviceärenden samt montage.

Tjänsten är placerad i södra Stockholm alternativt omkring Södertälje. Du utgår ifrån hemmet och övernattningar förekommer i samband med resor. Körkort B är därför ett krav och en servicebil kommer att tillhandahållas i tjänsten.

Din Profil

Vi söker dig som har en teknisk utbildning alternativt yrkeserfarenhet från en liknande roll där du arbetat med mekaniskt underhåll, elektronik och/eller svets. Det är meriterande om du arbetat administrativt i datormiljö samt känner dig bekväm i din kommunikation på engelska, både tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad och gillar kontakten med kund. Du trivs med ett högt arbetstempo, är prestigelös och nyfiken med en passion för tekniska utmaningar. Att arbeta självständigt är något som passar dig väl och du är skicklig på att lösa praktiska uppgifter.

Du har förmågan att se helheten, får saker att hända och slutför de uppgifter du tar dig an. Att samarbeta med andra faller dig naturligt och du har förmågan att engagera och kommunicera både internt och externt. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Om du har rätt kompetens med ett eget driv att lyckas, vill vi gärna höra från dig.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Robur Safe med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Larsson på tel +46 722 35 11 50

Varmt välkommen med din ansökan senast 12/5-2024.
Human & Executive AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 juni 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren