Hoppa till innehåll
Fastighetstvätt i Umeå AB logotyp

Vi söker en Servicetekniker!

Publiceringsdatum
17 maj 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vi söker en Servicetekniker!
Fastighetstvätt har sedan starten 2012 haft en stabil tillväxt och vunnit fler och fler kunders förtroende. Vi är idag närmare 20 medarbetare som installerar och servar tvättstugor, storkök, vitvaror och luftvärmepumpar. Vi utgår från våra lokaler på Ersboda i Umeå och är verksamma i Umeå med omgivande kommuner.

Om tjänsten:
Som Servicetekniker jobbar du både i team och självständigt ute på fältet med att hjälpa våra kunder. Uppdragen varierar inom installation, service och underhåll.

Din bakgrund:
Förmodligen jobbar du som servicetekniker idag inom El & Installation, VVS, Värme & Kyla, Vitvaror eller Luftvärmepumpar.

Kanske jobbar du som bilmekaniker eller något annat teknikorienterat yrke - eller är du en person som är tekniskt lagd och gillar att skruva isär något för att få veta hur det fungerar? Och sen sätter ihop allt som om det vore nytt? Då kan du också vara den vi söker!

Men det vi värdesätter mest är din personliga inställning: att du har lätt att lära nya områden, att du gillar ordning och reda, att du gillar att arbeta i team med frihet under ansvar och att du är serviceinriktad.

Du måste ha B-körkort då kundbesök är en stor del av arbetet.

Vad vi erbjuder:
  • Individuell lönesättning
  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • Vidareutbildning (el/kyla))
  • Kunniga & trevliga kollegor
  • Frihet under ansvar.
I tjänsten ingår även servicebil.

Eventuellt frågor om tjänsten besvaras av Eric Andersson: 070-369 12 24

Ansök via Blockets formulär genom knappen nedan eller maila till: jobb@fastighetstvatt.se (märk mailet med "Servicetekniker Blocket")
Fastighetstvätt i Umeå AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 juli 2024 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi brinner för att erbjuda hög service och att hjälpa våra kunder att ha fungerande maskiner med minsta möjliga stillestånd. Vi arbetar ofta individuellt ute på fältet men är även ett starkt team där vi har ett bra stöd mellan kollegor.