Hoppa till innehåll
Ventilation & Kylservice Norr AB logotyp

Servicetekniker Ventilation

Publiceringsdatum
04 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Som servicetekniker kommer du till största delen att arbeta självständigt med kvalificerade arbetsuppgifter ute på fältet. Uppdragen varierar inom service, förebyggande underhåll, installation, felsökning och framtagning av förbättringsåtgärder och till stor del vara ute på industrin.

Vi ser gärna att du har motivation till vidareutveckling inom kalkyl, energieffektivisering, framtagning av förbättringsförslag, projektering mm.

Tycker du om omväxlande arbetsuppgifter och är en driftig person som triggas av att lösa problem och utvecklas kommer du att finna spännande utmaningar hos oss.

Det är meriterande om du har erfarenhet från arbetsområdet eller en bakgrund inom el, styr & regler eller kyla för att söka tjänsten.

Är du teknikintresserad, har jobbat inom serviceyrket och är sugen på att skola om dig så kan detta vara ett jobb för dig.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Som en av oss kommer du arbeta i ett idérikt team som har lång erfarenhet inom branschen och för oss är långsiktighet och utveckling något vi trivs med.

Urval sker löpande, så tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatumet i annonsen, så skicka din ansökan så snart du kan, märk din ansökan med "servicetekniker inom ventilation"

Varmt välkommen!
Ventilation & Kylservice Norr AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Ventilation & Kylservice är ett lokalt ägt företag som arbetar med service och förebyggande underhåll, installationer, projektering och CAD-ritning. Förutom ventilation, arbetar vi med kyla, avfuktning, storkök, fastighetstvätt, rör samt värmepumpar. Inom alla områden står säkerställande av driftsäkerhet och energieffektiva lösningar i fokus, för att ge kunden en god ekonomi. Bland våra kunder finns byggföretag, fastighetsägare, industrier, kommuner, regioner, företag och privata kunder.