Hoppa till innehåll
MEXL AB logotyp

Mättekniker

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Niklas Gustafsson
Email
Telefon
Om oss på MEXL

Vi brinner för mätteknikområdet och att bidra med vår kompetens inom våra specialistområden. Vi behöver nu förstärka vårt team med ytterligare en mättekniker i Västsverige, där vi har kontor i både Göteborg och Uddevalla. Arbetsglädje och kompetens är nyckelord! Vi blir aldrig färdiga men hela tiden bättre inom våra kunskapsområden.

Mexl tillhandahåller specialisttjänster inom mätområdet som till exempel inmätning, utsättning, monitorering och scanning.

Våra riktmärken är arbetsglädje, kompetens och personlig service och det är av största vikt att våra kunder känner trygghet under hela projektet med oss vid sin sida.

Om tjänsten och dig vi söker

Vi söker dig som helst har viss erfarenhet inom mät, eller dig som tex har erfarenhet från något av områdena nedan:
  • byggbranschen
  • inmätning och utsättning
  • mätning med totalstation
  • utbildning inom mätteknik och vill vara med och utveckla området ännu mer.
Vi söker dig som vill arbeta med nya och befintliga kundrelationer. Vi vill att din resa med oss ska vara utvecklande och positiv, har du något område som lockar mer inom ramen för verksamhet ser vi positivt på medarbetare som vill skapa sin egen spets. Vår grund är bred kompetens med spets.

Du samordnar, driver, och följer upp egna projekt som du ansvarar för. Projekten kan omfatta många flera olika kompetensområden, ibland behöver du samordna och planera in andra resurser i dina projekt och ibland hjälper du till i andras projekt. Du planerar och arbetar mot projektets övergripande mål och håller själv många olika kontakter. Det är en stor variation mellan arbete på fältet och inne på kontoret.

Kontaktytorna såväl internt som externt med kunder och med tredje man är många och våra kunder är kommuner, entreprenörer, bostadsbolag och privatpersoner.

Vi söker dig som har det lilla extra och som drivs av att vara en del av ett arbetslag där vi värderar en familjär trivsel, arbetsglädje och hjälper varandra. Vi vill att du brinner för att leverera kvalitet och mervärde.

Utbildningsmässigt ser vi gärna att du har en relevant utbildning med inriktning mot mätteknik, bygg, mark eller liknande, det är dock inget krav.

Vi söker dig som är ödmjuk, lyhörd, social, strukturerad och har en naturlig fallenhet för att skapa långa, goda och hållbara relationer med kollegor och kunder. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

All vår dokumentation är på svenska och det är ett krav att du både talar och skriver flytande svenska. Våra uppdrag finns på flera orter i huvudsak i Västsverige därav är även körkort och bil ett krav för tjänsten. Tjänsten är en heltidstjänst och en tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning.

Ansökan

Skicka din ansökan och/eller frågor till niklas.gustafsson@mexl.se
Vi hanterar ansökningar löpande och vi ser fram emot att träffa vår nästa medarbetare snart!

Skulle det dyka upp några frågor eller funderingar, tveka då inte att höra av dig så berättar vi gärna mer. Läs även på www.mexl.se

Välkommen med din ansökan!
MEXL AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 augusti 2024 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MEXL är din byggkonsult genom hela processen. Vi erbjuder tjänster inom bygg- och projektledning, buller och vibration, projektering, entreprenadbesiktning och energi samt markexploatering och lantmäteri. Vi riktar oss mot både privata och offentliga aktörer och är verksamma främst inom Västsverige, med bas i Uddevalla och Göteborg.