Hoppa till innehåll
Mexl AB logotyp

VA-projektör

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Bjorn Svernling
Email
Telefon
Nu behöver vi fler duktiga VA-projektörer - vi söker nya medarbetare till MEXL!

Vill du jobba tillsammans med de skickligaste projektörerna, ha ett stort inflytande över dina uppgifter och arbeta på ett företag med spännande framtidsutsikter? Vi på MEXL har många spännande uppdrag på gång!

Om oss på MEXL
På MEXL arbetar projektörer, bygg- och projektledare, buller & vibration, mark- och exploateringsingenjörer, planarkitekter m.m. sida vid sida för att på ett intressant sätt hitta erfarenheter från byggprojektens olika faser. Vi lär ständigt av varandra för att skapa största möjliga nytta för våra kunder och på så sätt bidra till ett hållbart samhällsbyggande. Våra kunder är kommuner, entreprenörer, bostadsbolag och privatpersoner.

Om tjänsten
Vi behöver förstärka vårt team med dig, en projektör med nyfikenhet och initiativförmåga. Dina uppgifter blir att projektera inom VA-disciplinen, där uppdragen varierar i storlek och spänner över många olika skeden.

Du kommer samordna, driva och följa upp egna projekt som du ansvarar för tillsammans med övriga i projekteringsteamet. Projekten kan omfatta många flera olika kompetensområden, ibland behöver du samordna och planera in andra resurser i dina projekt och ibland hjälper du till i andras. Du planerar och arbetar mot projektets övergripande mål och håller själv i många olika kontakter men får hela tiden mycket stöttning av företagets olika spetskompetenser.

Vi vill att din resa med oss ska vara utvecklande, personlig och positiv! Har du något område som lockar mer inom ramen för verksamheten ser vi positivt på medarbetare som vill skapa sin egen spetskompetens.

Om dig
Vi söker dig som är ödmjuk, lyhörd, social, strukturerad och har en naturlig fallenhet för att skapa långa, goda och hållbara relationer med kollegor och kunder. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Utbildningsmässigt ser vi gärna att du har en relevant utbildning med inriktning mot anläggning eller liknande men det är dock inget krav. VA-ingenjör, landskapsingenjör, byggingenjör, anläggningsingenjör, landskapsarkitekt, samhällsplanerare eller gatuingenjör – hos oss är inte titeln det viktigaste, utan att du är bra på det du gör!

Anöksan
Det är ett krav att du både talar och skriver flytande svenska.

Våra uppdrag finns på flera orter, i huvudsak inom Västsverige.

Tjänsten är en heltidstjänst och en tillsvidareanställning, placerad på något av våra två kontor i Uddevalla eller Göteborg beroende på din utgångsort.

Skicka din ansökan och/eller frågor till:

Bjorn.svernling@mexl.se – Uddevallakontoret
Klara.johed@mexl.se – Göteborgskontoret

Sista ansökningsdag 30/8-2024 Vi hanterar ansökningar löpande så vänta inte med att sända din ansökan, vi ser fram emot att träffa vår nästa medarbetare snart!
Mexl AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MEXL är din byggkonsult genom hela processen. Vi erbjuder tjänster inom bygg- och projektledning, buller och vibration, projektering, entreprenadbesiktning och energi samt markexploatering och lantmäteri. Vi riktar oss mot både privata och offentliga aktörer och är verksamma främst inom Västsverige, med bas i Uddevalla och Göteborg.