Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Sales Manager till VTG

Publiceringsdatum
14 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker en erfaren och självgående säljare som vill vara med på en tillväxtresa och VTGs expansion på den skandinaviska marknaden. Är du affärs- och resultatdriven, vass i säljprocessen och är trygg i dina affärsrelationer? Har du kanske till och med erfarenhet av försäljning inom transport/logistik och är nyfiken på att utvecklas vidare i din roll i en spännande bransch. Då kan du vara VTGs nya Sales Manager!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos VTG Rail Europe.

Om företaget



VTG är en ledande europeisk aktör inom logistik med fokus på järnväg. Med över 2000 medarbetare och en omsättning på 1,2 miljoner EUR har VTG byggt upp ett omfattande nätverk som sträcker sig över hela Europa. Vår närvaro omfattar 22 platser i 21 länder där våra lokala experter erbjuder en bred portfölj av tjänster och djupgående marknadskunskap.

Vårt uppdrag är att vara ÄKTA, GRÖNA och leverera TRANSPORT FÖR LIVET. Vi siktar på att bli klimatneutrala senast 2040 och strävar efter att hitta de bästa lösningarna för att snabbt, enkelt och digitalt möta våra kunders transportbehov. Vi ser transportsektorn som ryggraden i Europas ekonomi och är engagerade i att förenkla och stärka järnvägarna genom att erbjuda modulära och multifunktionella lösningar. Vi hanterar bland annat icke-kranbara semitrailers, temperaturkänsliga transporter samt framtidens energiförsörjning och digitala järnvägssystem.

Med en global flotta på cirka 84 000 vagnar och 5 000 tankcontainers är vi stolta över att kunna erbjuda förstklassig leasing av tillgångar. Vi på VTG arbetar med stora projekt och är ständigt i rörelse. För att fortsätta vår framgångssaga behöver vi din hjälp.

Arbetsuppgifter

Som Sales Manager ansvarar du för att förvalta och utveckla VTG:s större kundsamarbeten på den skandinaviska marknaden. Du ger aktivt stöd till och hittar nya affärsmöjligheter tillsammans med både befintliga kunder och potentiella nya kunder och presenterar hela produktportföljen inom samtliga segment. Du identifierar och förvärvar nya affärsmöjligheter och observerar löpande marknaden och utför marknadsanalyser i syfte att kunna etablera och expandera hållbara kundrelationer. Du tillhandahåller kundspecifika, behovsorienterade lösningar och erbjudanden och representerar även VTG på mässor, nätverk och event. Du samarbetar tvärfunktionellt lokalt och internationellt; inom produktutveckling, intern försäljning och ansvariga operativa enheter. Du spenderar stora delar av din arbetsvardag i möte med kunder, fysiskt eller digitalt. Du erbjuds en gedigen introduktion på huvudkontoret i Hamburg. Estimerade resdagar upp mot 8 (med övernattning) per månad.

* Bearbeta nya, potentiella och befintliga kunder
* Marknadsbevakning och analys
* Identifiera och skapa nya affärsmöjligheter
* Etablera och utveckla hållbara kundrelationer
* Representera företaget på mässor och event

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning inom relevant område
* Flera års erfarenhet av försäljning, meriterande om inom transport och logistik
* Erfarenhet av CRM-system
* Svenska och engelska, obehindrat i tal och skrift. Tyskakunskaper är meriterande
* B-körkort (tjänstebil ingår)

Du är en social person som är duktig på att bygga långsiktiga relationer och har lätt för att skaffa nya kontakter. Dina styrkor är att du lyssnar på andras idéer och tar in deras åsikter på ett sätt som skapar förtroende hos dina kunder. Vidare tar du ofta egna initiativ till att utöka ditt nätverk och bygger på ett genomtänkt sätt nya relationer. Du förstår även vikten av god kommunikation och kan uttrycka dig tydligt och välformulerat i både små och stora grupper. Du är duktig på att förhandla och tycker det är roligt att sälja in idéer och att påverka andras åsikter eller beteende. Som person är du är målmedveten och gillar att se tydliga resultat av ditt arbete. Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas och kunna prestera mer, och du trivs med att arbeta nära affären och sätter företagets tillväxt och resultat i första hand. Du tar givetvis stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet bli bra och säkerställer att allt blir slutfört i tid. Du håller alltid din deadline.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse, så snart som möjligt
Plats: Trelleborg/hybrid/remote
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 oktober 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.