Hoppa till innehåll
Elastic Move logotyp

Sales Executive

Publiceringsdatum
27 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Nu söker vi en Sales Executive - en nyckelroll för att driva vår tillväxtresa och skapa framgångsrika affärer i Norden!

Välkommen till Elastic Move - ett flerfaldigt Gasell-vinnande företag som är konsultpartner till Amazon Web Services (AWS) och en nyckelaktör inom molnlösningar. Vill du vara en del av ett innovativt team som förändrar företagslandskapet genom avancerade teknologilösningar? Nu har du möjlighet att ansluta till Elastic Move och bidra till att optimera affärsprocesser med banbrytande AWS-lösningar.

Som Sales Executive hos oss...

kommer du att utgå från kontoret i Lund och fokusera på att etablera och stärka relationer med medelstora och stora företag. Din huvudsakliga uppgift är att proaktivt identifiera affärsmöjligheter och sätta upp möten för att förstå och presentera våra avancerade systemlösningar baserade på publika moln. Tillsammans med närmsta chef och Cloud architects på företaget kommer du att delta i processen att skräddarsy lösningar som bäst passar kundens behov och utmaningar. Din förmåga att förstå och översätta kundens krav till effektiva lösningar är avgörande för att framgångsrikt stödja våra kunders tillväxt och utveckling.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Identifiera och bearbeta potentiella kunder. 

  • Driva försäljningsaktiviteter från prospektering till affärsavslut. 

  • Utveckla och underhålla kundrelationer och samarbeten.

  • Delta på mässor, seminarier och andra marknadsaktiviteter för att representera Elastic Move

  • Kontinuerligt rapportera aktiviteter och försäljningsframsteg i CRM-systemet

För rollen krävs:
  • Förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

  • Minst 5 års erfarenhet av B2B försäljning.

  • Kommunikativ, resultatorienterad och prestigelös.

  • Tjänsteförsäljning inom konsultbranschen, speciellt inom IT, är meriterande.

För att trivas och lyckas i rollen är det viktigt att du är stabil och lyhörd, med en förmåga att engagera andra och skapa entusiasm. Du uppskattar samarbete och har förmågan att bygga och stärka relationer både internt och externt. Som person är du ambitiös och trivs med att ta ett affärsmässigt ansvar.

Vad erbjuds?

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med betoning på utveckling och välbefinnande. Du får tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling med 10% av arbetstiden avsatt för lärande och betalda certifieringar. Vår företagskultur präglas av öppenhet och möjlighet att påverka, med flexibilitet i både arbetsuppgifter och tid, inklusive möjlighet till distansarbete. Vi främjar även hälsa genom friskvårdsersättning och erbjuder sociala aktiviteter som stärker sammanhållningen i teamet.

Elastic Move

Elastic Move (tidigare Elastic Mobile) föddes ur en insikt: Det måste finnas ett bättre alternativ till lokala datacenter. Den publika molnet visade sig vara lösningen vi hade letat efter. Det matchade vårt behov av framtidssäker teknologi - en plattform för flexibla och elastiska lösningar som snabbt och kostnadseffektivt kan transformera befintliga system. Det var över tio år sedan.

Idag är vi stolta över allt vi har åstadkommit under det senaste decenniet och tillskriver mycket av detta till våra värderingar av ärlighet, enkelhet, teknisk excellens och betydelsen av välskötta långsiktiga partnerskap.

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Roi Rekrytering. För frågor gällande rollen och rekryteringen, vänligen ta kontakt med vår Rekryteringskonsult Anna Tunberg, anna.tunberg@roirekrytering.se

Anställning hos: Elastic Move AB

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Inga urval sker mellan v. 29-32.


Elastic Move logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren