Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Engagerad utesäljare sökes till PrismaTibro

Sista ansökningsdag
29 september 2024 (30 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
På PrismaTibro har vi ett tydligt uppdrag: att skapa säkra trafikmiljöer för dagens och morgondagens samhällen. Med vår ledande produkt, övergångssignalen Prisma Daps och ett sortiment som även inkluderar innovativa lösningar som gatubelysning, armbågskontakter och farthinder, är vi stolta över att bidra till säkrare vägar och gator samt tillgängliga fastigheter.

Är du en energisk och målinriktad säljare som älskar att bygga långvariga kundrelationer? Vill du vara med och göra skillnad inom fastighetsförbättring? Då har vi drömjobbet för dig!

Arbetsuppgifter
Som Utesäljare hos oss får du möjligheten att bli en nyckelspelare i vårt expansiva team där du får fokusera på våra kunder inom fastighet.
Du kommer att:
  • Skapa och utveckla starka relationer på den svenska fastighetsmarknaden, med fokus på våra innovativa produkter inom armbågskontakter, belysning och farthinder.
  • Driva försäljningsprocessen från start till mål, inklusive att identifiera nya affärsmöjligheter, hålla kundmöten, och följa upp för att säkerställa kundnöjdhet.
  • Ansvara för hela försäljningsprocessen, från omvärldsbevakning och kundmöten till uppföljning och dokumentation.
  • Skräddarsy lösningar för våra kunder och arbeta nära våra interna team för att överträffa kundernas förväntningar och leverera resultat.
Vi erbjuder en dynamisk och rolig roll med mycket frihet under ansvar. Här får du möjlighet att resa, träffa spännande kunder och arbeta med våra innovativa produkter som dagligen syns i samhället. Du får arbeta i ett engagerat team med högt i tak där varje dag bjuder på nya utmaningar och möjligheter.

Profil
För att passa i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av relationsbaserad försäljning inklusive nykundsbearbetning. Har du dessutom erfarenhet från trafik-, el- eller fastighetsbranschen är det starkt meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är social, strukturerad och målmedveten med ett stort eget driv och nyfikenhet.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har en god datavana där du hanterar Office 365 och digitala verktyg utan bekymmer. Då tjänsten innebär resor, är B-körkort ett krav.

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av vårt engagerade team? Tveka inte - ansök idag.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Professionals Nord. Har du några frågor kring tjänsten? Hör gärna av dig till leveranschef Monika Psag-Milicic på 0734- 116854 eller monika.psag-milicic@pn.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du är därför varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren