Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

Internationell Key Account Manager till NIMO, Hova

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
NIMO är en ledande aktör inom utveckling och tillverkning av torkskåp med över 50 års erfarenhet på den svenska marknaden. Vår ikoniska produkt, torkskåpet, är synonymt med kvalitet och innovation. Nu satsar vi på internationell expansion och söker två drivna och erfarna Key Account Managers som vill vara med på denna spännande resa.

Om rollen
Som Key Account Manager på NIMO kommer du att spela en avgörande roll i vår internationella tillväxt. Du kommer att vara en del av försäljningsavdelningen och arbeta nära produktchef och ledningsgruppen för att utveckla och implementera strategier för att introducera våra produkter på nya marknader, bland annat USA och Tyskland. Du kommer att ansvara för hela säljprocessen, från nykundsetablering till att utveckla och skapa tillväxt med befintliga kundrelationer. Rollen innebär cirka 30-40 resnätter per år och när du inte reser har vi en hybridarbetsplats med 3 dagar på kontoret i Hova.

Ansvarsområden
  • Introducera nya produkter på nationella och internationella marknader.
  • Skapa och utveckla starka partnerskap med kunder och distributörer.
  • Jobba med befintliga kanaler samt identifiera och etablera nya samarbetspartners.
  • Utveckla affärscase och presentera beslutsunderlag för ledningsgruppen.
  • Bidra till att ta fram strategier för att angripa nya marknader.
  • Skapa och underhålla kundprognoser som ligger till bas för vår interna planeringsfunktion.
  • Analysera lönsamhet och planera och genomföra prisförhandlingar.
Din erfarenhet
Du har en stark bakgrund inom försäljning med dokumenterad erfarenhet av att bearbeta nationella eller internationella kunder och lansera nya produkter med framgång. Erfarenhet inom elektronik, vitvaror, värmepumpsprodukter eller liknande teknisk kompetens är meriterande. Vi värdesätter erfarenhet av längre säljcykler och försäljning till slutkonsument. Du har en god presentationsförmåga och är skicklig på att skapa övertygande presentations- och försäljningsmaterial. Flytande engelska är ett krav, och kunskaper i tyska är meriterande. Universitetsutbildning eller motsvarande är fördelaktigt men inget krav.

Om dig
Du är en driven och modig person som ser möjligheter och förstår att framgång tar tid. Du är initiativrik, analytisk och strategisk, och kan kombinera detta med din praktiska erfarenhet. Du har arbetat på internationella marknader eller har en gedigen nationell erfarenhet.
Du är en "doer" som älskar sociala sammanhang och inger förtroende och genom detta skapa starka och långsiktiga relationer som gör att du kan driva projekt från start till mål. Vad vi erbjuder dig
Hos oss får du arbeta med etablerade kunder som representerar ansedda varumärken inom sina branscher. Denna roll ger dig möjlighet att påverka företagets utveckling och resultat betydligt. Vi har en offensiv tillväxtstrategi och en unik position på marknaden. Hållbarhet är en av våra grundpelare, och du kommer att bidra till att göra framtidens klädvård ännu mer hållbar. Du kommer att delta i spännande projekt med både svenska och globala kunder. Vår organisation kännetecknas av korta beslutsvägar och vi uppmuntrar aktivt deltagande och påverkan. Du blir en del av ett fantastiskt team där prestigelöshet och ödmjukhet är centrala värderingar.

Din ansökan
Om detta låter som rätt möjlighet för dig, skicka in din ansökan via Jerrie tillsammans med ditt CV och ett personligt brev som är anpassat till rollen. Vid eventuella frågor, kontakta rekryteringskonsult Frida Dire på 0703-00 10 16 eller frida.dire@jerrie.se eller
Matilda Olsson Talent Aqcuisition Specialist 072 333 04 98 matilda.olsson@jerrie.se
Jerrie AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 september 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

NIMO grundades 1944 och är idag världens största torkskåpstillverkare med huvudkontor och fabrik i Hova, Västra Götaland. Företaget har en stark hållbarhetsprofil och arbetar för att minska sin miljöpåverkan. NIMO representerar innovativ svensk miljövänlig teknik och design och är fast beslutet att vara en ledande aktör inom branschen, både idag och i framtiden. Företaget har en omsättning på ca 270 miljoner kronor och 120 anställda.
NIMO är en trygg arbetsplats som värdesätter medarbetarna högt. Som anställd får du möjlighet att utvecklas, tänka utanför boxen och vara med och påverka.
För mer information om företaget, besök nimoverken.com