Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

PrismaTibro söker Exportsäljare

Sista ansökningsdag
29 september 2024 (30 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
På PrismaTibro har vi ett tydligt uppdrag: att skapa säkra trafikmiljöer för dagens och morgondagens samhällen. Med vår ledande produkt, övergångssignalen Prisma Daps och ett sortiment som även inkluderar innovativa lösningar som gatubelysning och farthinder, är vi stolta över att bidra till säkrare vägar och gator.

Nu söker vi en driven och engagerad Exportsäljare till vår säljavdelning som vill vara med och ta vår exportaffär till nästa nivå. I denna roll får du möjlighet att arbeta självständigt med frihet under ansvar och spela en avgörande roll i vår internationella expansion.

Arbetsuppgifter
I rollen som Exportsäljare förväntas du:
  • Identifiera och etablera nya kundrelationer på den europeiska marknaden med fokus på att sälja vår produkt Prisma Daps.
  • Aktivt bearbeta kommuner och installatörer för att skapa och utveckla lönsamma affärsrelationer.
  • Ansvara för hela försäljningsprocessen, från omvärldsbevakning och kundmöten till uppföljning och dokumentation.
  • Utarbeta skräddarsydda lösningar för våra kunder och samarbeta tätt med våra interna team för att säkerställa att kundens behov möts.
Denna tjänst innebär spännande resor och möjligheter att träffa kunder på plats och verkligen göra skillnad i deras trafikmiljöer.


Profil

I den här rollen söker vi dig som är strukturerad, självgående och brinner för försäljning och nykundsbearbetning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av sälj och export, gärna från trafik- eller elbranschen. Du behärskar svenska och engelska flytande och vi ser också väldigt positivt på kunskaper i andra språk. Vi tror att dina personliga egenskaper kommer vara avgörande för hur du kommer passa i rollen. Vi söker därför dig som är målmedveten samt har ett stort eget driv och nyfikenhet. Vidare har du goda datakunskaper och vana att hantera Office 365 samt digitala verktyg. B-körkort är ett krav.

Är du en passionerad säljare som vill göra skillnad inom trafiksäkerhet? Ansök idag och bli en del av vårt engagerade team som arbetar för en säkrare framtid!

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Professionals Nord. Har du några frågor kring tjänsten? Hör gärna av dig till leveranschef Monika Psag-Milicic på 0734- 116854 eller monika.psag-milicic@pn.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du är därför varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren