Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker dig som har erfarenhet som fordonsmekaniker till Täby på heltid!

Publiceringsdatum
12 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du ett brinnande intresse för service och underhåll som kommer få transporterna att rulla? Denna tjänst ger dig möjligheten att arbeta med tekniska lösningar som gör skillnad i våra kunders verksamheter.

Information om uppdraget:

JOAB är en marknadsledande aktör som inom lastbildpåbyggnad som exempelvis sopbil, lastväxlare, liftdumpers och kransystem till tungtransporter, detta i hela Norden. JOABs dedikerade team består av erfarna och kunniga medarbetare som strävar efter att erbjuda hög servicenivå genom planerad service, felsökning, reparationer och underhåll av sina påbyggnationer.

För kunds räkning söker vi nu servicemekaniker som kommer främst fokusera på service, felsökning och reparation av JOABs påbyggnader så som lastväxlare, liftdumpers, kranar och sopbilar. Arbetet kommer mestadels innefatta problemlösning inom mekanik, hydraulik, styr & regler och fordonsteknik. Du kommer att utgå från kundföretagets verkstad i Täby men fältarbete kan komma att ske.

Arbetet för denna tjänst är förlagt vardagar, dagtid men kvällsarbete/skift kan förekomma. Vid skiftarbete är arbetet förlagt mellan måndag-torsdag, med fredagen ledig men betald.

Detta söker vi:

Krav:
- Genomförd och avklarad fordonsutbildning.
- Arbetslivserfarenhet som fordonsmekaniker samt arbetat på ett lager med fordonsdelar. Man behöver kunna jobba självständigt med arbetsuppgifterna.
- God förmåga att använda datorer och datorsystem för lager- och underhållsarbeten.
- God förståelse i svenska både tal och skrift.
- B-körkort manuell.
- Truckkort A1-A4 och B2.

Meriterande:
- C-körkort.
- Erfarenhet av fordonsel.
- Erfarenhet av arbete med hydrauliska system.

Som person ser vi gärna att du är lyhörd och noggrann. I denna tjänst arbetar man både självständigt och i team med andra.

Sökord: Mekaniker, fordon, stockholm, heltid, täby

Sökord: Mekaniker, fordon, stockholm, heltid, täby
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 september 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com