Hoppa till innehåll
Supplies Direct logotyp

Servicetekniker

Ansök nu

Servicetekniker / Robottekniker till Stockholm

Supplies Direct söker dig som vill bli den nya generationens tekniker! Robottekniken står för dörren och vi ligger i framkant med flera spännande agenturer. Vi är flera ledande lokala städgrossister som går under namnet Supplies Direct. Våra butiker erbjuder professionella städartiklar, kraftfulla städmaskiner inklusive servicetjänster samt arbetskläder och skor för lokalvårdare. För maximal leveranssäkerhet använder vi våra egna lastbilar.

Vi erbjuder
Som maskintekniker / robottekniker hos Supplies Direct får du en trygg anställning med högt tempo tillsammans med teamet i butiken och säljarna på fältet. Du är en del av en större koncern vilket ger dig trygghet och goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder en gedigen introduktionsplan för att du ska kunna erbjuda våra kunder bästa tänkbara service. 

Om tjänsten  
Som maskintekniker / robottekniker har du ena benet i traditionell service av städmaskiner och det andra i den nya digitala tekniken, med självgående städrobotar. Du är del av ett växande nationellt serviceteam med ambition att vara bäst på marknaden. I dagsläget är vi fem tekniker och ser fram emot att bli fler. Vi har en god tillväxt, vilket ger dig möjlighet att utvecklas och växa med oss.  

Vad har Alexander Carlsson, servicetekniker, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag har tidigare jobbat som fallskyddstekniker men kände att jag ville testa något nytt och såg att Supplies Direct sökte en tekniker. Jag började jobba som servicetekniker i november 2022 utan några tidigare erfarenheter av robotar eller maskiner. Det var en utmaning till en början men med viljan att lära och ett bra team har jag lärt mig mycket på bara ett år. 

Ingen dag är den andra lik, det är just det som gör det här jobbet roligt. En dag kan man hitta ett ”flow” och beta av flertal maskiner och en annan dag kan man vara fast på ett och samma problem i timmar, men det finns ingen bättre känsla än när man äntligen löser problemet.

Det bästa med att jobba som servicetekniker på Supplies Direct är variationen och just att ingen dag är lik någon annan. Det är olika utmaningar som behöver lösas varje dag."

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som maskintekniker / robottekniker är att utföra service och support på traditionella och autonoma städmaskiner, dvs. robotar. Du är ett bollplank till kunden när det gäller val av tillbehör till maskinerna och utbildning i daglig skötsel och hantering. Du arbetar både inne på vår verkstad och ute på fältet. Som maskintekniker / robottekniker hos oss blir du en del av ett team där du har ett mycket nära samarbete med säljare, kunder och leverantörer. Våra kunder ställer höga krav på vår produktkunskap och vi strävar alltid efter att erbjuda en så specialiserad och kunnig support som möjligt. Du ansvarar för varje enskilt uppdrag och att ger ett professionellt kundbemötande. 

Din profil
Du som söker tjänsten som maskintekniker / robottekniker har ett intresse för ny teknik, några års erfarenhet av att arbeta med teknisk service och vana att bemöta och hjälpa kunder.

  • Praktisk, teknisk gymnasieutbildning
  • Erfarenhet av att serva/reparera tekniska maskiner/konstruktioner
  • Erfarenhet av att arbeta på en verkstad/miljö som utför reparationer
  • God svenska i tal och skrift, gärna baskunskaper i engelska
  • B-körkort

Som person är du lösningsorienterad, ansvarstagande och van vid ett högt tempo. Du trivs i samarbetet med dina kollegor och i kommunikation med våra kunder, så väl som självständigt arbete. För att säkerställa en objektiv och icke diskriminerande rekrytering använder vi oss av tester i vår urvalsprocess.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, 0707-588745, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.  

Välkommen med din ansökan!

Om Supplies Direct
Procurator och dotterbolaget Supplies Direct förser kunder i Sverige med städprodukter, hygienartiklar, kläder, personlig skyddsutrustning, förpackningslösningar och restaurangartiklar, genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken.

Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar, förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor. Vi är stolta över att kunna erbjuda det bredaste och mest intelligenta autonoma maskinsortimentet på marknaden.

Vi erbjuder både köp, leasing och funktionshyra av såväl städrobotarna som traditionella städmaskiner i olika storlekar och varianter från branschledande märken.

I koncernen ingår Procuratorbutiker på 15 orter - från Luleå i norr till Malmö i söder, samt 4 städbutiker och kompetenscenter under namnet Supplies Direct.

Supplies Direct logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 augusti 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup