Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Fordonsmekaniker med servicetänk sökes till Jordbro på heltid!

Publiceringsdatum
12 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du ett brinnande intresse för service och underhåll som kommer få transporterna att rulla? Denna tjänst ger dig möjligheten att arbeta med tekniska lösningar som gör skillnad i våra kunders verksamheter.

Information om uppdraget:

JOAB är en marknadsledande aktör inom lastbildpåbyggnad som exempelvis sopbil, lastväxlare, liftdumpers och kransystem till tungtransporter, detta i hela Norden. JOABs dedikerade team består av erfarna och kunniga medarbetare som strävar efter att erbjuda hög servicenivå genom planerad service, felsökning, reparationer och underhåll av sina påbyggnationer.

Nu söker vi er som vill arbeta inom fordonsindutrin för att stärka upp vår kunds team i Jordbro. Som servicemekaniker kommer dina arbetsuppgifter dels att bestå av service, felsökning, reparationer samt underhåll av JOAB-påbyggnationer med tillhörande utrustning.

Detta söker vi:

Krav
- Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande kunskaper/erfarenheter
- Några års arbetslivserfarenhet i branschen
- Erfarenhet av arbete på lager
- Utbildning eller kunskap inom fordonselektronik (digital el)
- Svenska i både tal och skrift, samt kunskaper i engelska
- B-körkort manuell.
- Truckkort A1-A4 och B2.

Meriterande
- Utbildning eller kunskap inom hydraulik & pneumatik
- Lastbilskörkort
- Traversutbildning

Då arbetet innefattar självständigt arbete men även arbete i grupp är det viktigt att du är engagerad, driven och ansvarsfull i ditt sätt att arbeta. Gällande arbetet är det även viktigt att ni är flexibel då arbete kan komma ske på fält. Det är av stor vikt att ni som person är säkerhetsmedveten och har en förmåga att arbeta både effektivt och systematiskt för att säkerställa god service till kunderna.

Låter tjänsten intressant för dig? Sök tjänsten redan idag, urvalsarbete och intervjuer sker löpande!

Sökord: Jordbro, Fordon, Stockholm, Heltid, Mekaniker

Sökord: Jordbro, Fordon, Stockholm, Heltid, Mekaniker
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 september 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com