Hoppa till innehåll
ProBike Sverige AB logotyp

VI SÖKER SKADETEKNIKER

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
TILL VÅR FINA ANLÄGGNING I TÄBY BEHÖVER VI NU STÄRKA UPP MED EN TEKNIKER FÖR FÖRSÄKRINGSSKADOR

ProBike är Sveriges största återförsäljare av motorcyklar och våra huvudsakliga leverantörer är Harley-Davidson, Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, Energica & Honda. Vi har i dagsläget tre anläggningar (Malmö, Göteborg och Stockholm). Vårt huvudkontor finns i Täby Kyrkby.

DINA EGENSKAPER

Som mekaniker/tekniker hos oss är det viktigt att du är en glad och positiv lagspelare. Vi jobbar i en säsongsbransch vilket gör att tempot skruvas upp under våren och sommaren, så det är viktigt att du är stresstålig och gillar ett högt tempo. Vi ser gärna att du har fordonsteknisk utbildning eller annan mekanisk utbildning i grunden och har erfarenhet av att skadebesiktiga, skapa offerter & reparera fordon.

Har du ett genuint intresse för motorcyklar samt innehar körkortsbehörighet A så är det självklart meriterande. Du får gärna vara driven och gilla att finna information hos våra leverantörer gällande tekniska frågor.

OM JOBBET

Vi erbjuder ett omväxlande arbete som mekaniker i en organisation som växer och utvecklas. Du kommer att få jobba med branschens finaste produkter.Tjänsten avser heltid, tillsvidareanställning med månadslön efter överenskommelse. Kollektivavtal finns & övriga förmåner berättar vi gärna mer om när vi får chansen att träffas.

ÄR DU INTRESSERAD?

Tjänsten avser heltid och tillträde sker så snart som möjligt.

Skicka din ansökan och CV till vår verkstadschef på mejl darren.askew@probike.se
Skriv gärna Ansökan Skadetekniker i ämnesraden. Vi kommer dock att göra intervjuer löpande och tjänsten kan när som helst tillsättas.

Vi ser fram mot att höra från dig!
ProBike Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 september 2024 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ProBike är Sveriges största återförsäljare av motorcyklar och våra huvudsakliga leverantörer är Harley-Davidson, Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, Gilera & Derbi. Vi har i dagsläget sex anläggningar (Malmö, Helsingborg, Göteborg och Stockholm). Vårt huvudkontor finns i Täby Kyrkby.