Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Systemingenjör till Mycronic

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Det här är en spännande möjlighet för dig som vill utvecklas i en roll som Systemingenjör på ett världsledande bolag. Sök idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN:
Mycronic letar för närvarande efter en Systemingenjör att ansluta sig till deras utvecklingsteam. Ditt uppdrag kommer att vara att arbeta med världens mest avancerade laser-mönstergeneratorer för fotomasksskrivning. Nästan alla bildskärmar du ser omkring dig i TV-apparater, datorer, surfplattor, mobiltelefoner osv. tillverkas med hjälp av deras teknologi! Som en Systemingenjör på Mycronic AB kommer du att göra ett viktigt bidrag för att utveckla och säkerställa hög prestanda och avancerad funktionalitet i deras produkter.

Arbetsuppgifter:
 • Integrera nya delsystem i det kompletta systemet
 • Verifiera system- och delsystemfunktionalitet
 • Kalibrera och finjustera systemet för att uppfylla specificerad prestanda
 • Avancerad felsökning och analys
 • Bearbeta och mäta masker
 • Bygga prototyper och testbänkar
Arbetsuppgifterna innefattar en blandning av praktiska element, såsom hands-on arbete med systemen, och teoretisk analys och förståelse av systemprinciper. Arbetet görs till stor del i en renrumsmiljö.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en examen inom teknik (helst inom fysik, maskinteknik, elektronik eller liknande)
 • Talar flytande engelska, både skriftligt och i tal
 • Har viss kunskap i Linux/Unix
Du är mycket motiverad, självgående, har en öppen attityd och bra kommunikationsförmåga. Du är lösningsorienterad och analytisk. Du trivs med att arbeta praktiskt för att få saker att fungera. Slutligen har du ett stort intresse för teknik och tycker om att arbeta i ett team. Vi tror att du nyligen har examineras eller har några års erfarenhet, att du är nyfiken och mycket villig att bidra i ett team som utvecklar produkter i världsklass.

OM KUNDFÖRETAGET:
Mycronic är ett svenskt högteknologiskt företag med mer än 1200 anställda idag. De är banbrytande på sin marknad och har i över 40 år utvecklat och tillverkat komponenter för elektronik- och displaytillverkare för att förbli konkurrenskraftiga. Idag har de kunder och distributörer i över globalt där deras innovativa produkter, tjänster och lösningar levereras för att skapa morgondagens elektronik.

Mycronic erbjuder dig chansen att komma in i ett lönsamt och växande bolag med öppen arbetskultur och erfarna kollegor. Det är en miljö där kollegor lär och utvecklas av varandra för att driva innovationen och öka kundvärdet. Bolaget fortsätter genom sin teknik göra det omöjliga möjligt.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Mycronic och vår sida är att du efter några månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Placering: Täby, Stockholm
 • Rekryteringsansvarig: Johanna Nilsson
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juni 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?