Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Mechanical Design Engineer till Echandia!

Publiceringsdatum
21 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en driven och passionerad mekanisk ingenjör som vill göra en betydande inverkan inom hållbar transport? Vi söker en talangfull individ att ansluta sig till ett innovativt team. Om du har en stark teknisk bakgrund, en kandidatexamen i maskinteknik eller ett relaterat område, samt en bevisad erfarenhet av produktutformning och utveckling, uppmanar vi dig att ansöka.

OM TJÄNSTEN:
Echandia söker en talangfull mekanisk ingenjör att ansluta sig till deras innovativt team. Som en nyckelmedarbetare kommer du att spela en avgörande roll i utformningen och utvecklingen av avancerade batterisystem för marina miljöer. Din kompetens kommer att vara avgörande för att driva framgången för deras projekt och säkerställa att deras produkter uppfyller högsta standarder av kvalitet och tillförlitlighet. Som en del av deras företags åtagande för professionell tillväxt erbjuder denna roll utmärkta möjligheter till utveckling och färdighetsutveckling. Du kommer att ha möjlighet att arbeta med utmanande utvecklingsprojekt och samarbeta med branschexperter inom energilagringssystem. Att ansluta sig till företaget innebär att bli en del av ett dynamiskt team som revolutionerar sektorn för hållbar transport.

Huvudsakliga ansvarsområden:
 • Samarbeta med tvärfunktionella team för att identifiera produktkrav och utveckla designkoncept.
 • Skapa detaljerade 3D-modeller, ritningar och specifikationer med hjälp av CAD-programvara.
 • Genomföra tester och analyser för att validera produktdesign och prestanda.
 • Design för tillverkning (DFM) och Design för montering (DFA).
 • Utvärdera och rekommendera material, komponenter och leverantörer för att optimera produktens prestanda och kostnad.
 • Arbeta med kvalitetskontrollteamet för att säkerställa att produkterna uppfyller branschstandarder och säkerhetsföreskrifter.
 • Utveckla och upprätthålla teknisk dokumentation för alla design och testprocedurer.
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en kandidatexamen (eller högre) i maskinteknik eller ett relaterat område
 • Har bevisad erfarenhet av produktutformning och utveckling, företrädesvis inom tillverkningsindustrin
 • Behärskar modern CAD-programvara
 • Har utmärkt kommunikations- och samarbetsförmåga på engelska och svenska
OM KUNDFÖRETAGET:
Echandia står i spetsen för utvecklingen och tillverkningen av högkapacitativa energilagringssystem för fartyg och andra omfattande tillämpningar. Deras passion är att erbjuda pålitliga, hållbara och ekonomiskt livskraftiga lösningar som formar framtiden för elektrifiering inom sjöfartsindustrin. Sedan 2018 har Echandia med framgång drivit denna vision framåt, och deras pålitlighet har redan belönats genom leverans av batterisystem till flera prisbelönta fartygsdesigner.

Just nu expanderar de deras horisonter för att möta den växande efterfrågan, och söker efter energiska individer med en "kan-göra-det" inställning som vill vara med på denna spännande resa.

Välkommen till Echandia, där din passion kan forma morgondagens sjöfart.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är en konsultuppdrag, vilket innebär att du initialt kommer att anställas av Friday. Ambitionen är att uppdraget ska leda till en fast anställning hos kundföretaget efter 6-12 månader.

Övrig information:
 • Anställningstyp: Heltid
 • Startdatum: Enligt överenskommelse
 • Plats: Stockholm, Solna
 • Kontaktperson: Elin Dahlqvist
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi genomför löpande urval av kandidater och tjänsten kan bli tillsatt innan ansökningstiden går ut.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 juli 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?