Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Business Analyst med intresse för PLM till Mycronic

Publiceringsdatum
10 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Mycronic är en ledande global leverantör av produktionsutrustning med hög precision och tillsammans med deras kunder flyttar de fram gränserna för vad som är möjligt.

OM TJÄNSTEN:
I rollen som 'Business Analyst med intresse för PLM' kommer du att få arbeta med kundens PLM-system (Aras Innovation) som är integrerat med CAD, EI-CAD, ERP och Jira. Du kommer att arbeta nära PLM Application Manager för att utföra bland annat applikationsutveckling och underhåll för att uppnå de satta affärsmålen. Vidare kommer du att vara en del av applikationsgruppen och arbeta nära affärsanvändare, deras utvecklare och systemägare i deras R&D-avdelning. De dagliga uppgifterna inkluderar att förstå affärsbehoven och skapa funktionalitetsspecifikationer eller gå in i detaljer med programmering. Utöver detta kommer du också att lära dig Mycronic Aras-lösningen i detalj med felsökning av SQL, frågor och livscykeladministration för de olika komponenterna som är anslutna till systemet. Tillsammans med utvecklarna felsöker och utvecklar du systemintegrationerna.

Avdelningen heter Business Application IT och består av 5 personer och som nu ska växa. De som arbetar i teamet är Application Managers för olika system såsom ERP, PLM, Finansiella system med mera. Gruppen förvaltar och utvecklar de core- system som bolaget har och hanterar allt från att fånga upp behov och krav till att förvalta, utveckla och förbättra systemen. I arbetet med detta ingår även arbete med integrationer och mycket mer.

Som person är du noggrann, kommunikativ och social. Du har förmågan att jobba nära såväl IT som verksamhet och din analytiska förmåga gör att du har lätt att fånga upp behov och krav rörande förbättring och utveckling. Du har ett säkerhetstänk i ditt arbete. Du arbetar bra i såväl grupp som självständigt och har en vilja att lära dig nya saker och lösa problem samt känner ett stort ansvar för dina uppgifter. Ditt stora teknikintresse gör att du löpande omvärldsbevaka för att veta vad som händer inom ditt område. Då vi är en liten grupp som arbetar nära varandra är det viktigt att du är prestigelös och ser det som naturligt att vid behov även hjälpa till inom kringliggande IT-delar.

VI SÖKER DIG MED:
  • Vana att arbeta nära verksamheten för att fånga upp krav och behov
  • Erfarenhet att arbeta nära System Owners, Power Users och externa leverantörer
  • Relevant eftergymnasial teknisk utbildning
  • Teknisk förståelse kopplat till flöden, beroenden, programmering i system
  • Engelskkunskaper, tal och i skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet från tillverkande industri
  • Erfarenhet från mekanisk eller elektronisk konstruktion
OM KUNDFÖRETAGET:
Mycronic är en ledande global leverantör av produktionsutrustning med hög precision och tillsammans med deras kunder flyttar de fram gränserna för vad som är möjligt. De hjälper elektronik- och displaytillverkare att förbli konkurrenskraftiga, lönsamma och relevanta även på lång sikt. Ledande aktörer inom SMT-, halvledar- och fordonsindustrin använder deras innovativa produkter, tjänster och lösningar för att skapa morgondagens elektronik - från avancerade skärmar till livräddande medicinska implantat och nästa generations satelliter.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du blir direktanställd hos kunden vid ett senare tillfälle.

ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid

Start: Omgående

Placering: Stockholm

Rekryteringsansvarig: Erik Nilsson - erik.nilsson@friday.se

Lön: Marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: Business Analyst, PLM, Engineer, Tech
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?