Hoppa till innehåll
Xylem logotyp

Verkstadstekniker till Xylem i Sundbyberg

Publiceringsdatum
06 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du arbeta med att tillhandahålla våra kunder med lösningar inom pump- och vattenrening? Vill du hitta ett företag som du kan utvecklas tillsammans med?

Nu söker vi dig som är teknikintresserad, haren mekanisk gymnasieutbildningoch söker ett verkstadsjobb!

Nu söker vi enverkstadsteknikertill vårt verkstadsteam i Sundbyberg.Som verkstadstekniker arbetar du med service och reparationer av pumpar i vår verkstad och ibland även ute hos kund. Vi erbjuder dig ett varierande arbete där du sköter serviceprocessen från start till mål.

Vad kan vi erbjuda dig
 • En gedigen introduktion och interna utbildningar för att lära känna företaget och våra produkter
 • Kompetensutveckling för allaoch godmöjlighet tillvidareutbildning.Du behöver inte kunna allt från start utan vi utbildar dig gärna!
 • En trevlig och schysst arbetsmiljödär du snabbt känner dig hemma
 • God ersättning och förmåner, exempelvis lunchförmån
 • Tillgång till personliga IT hjälpmedel (PC, Smartphone och IPad)
Vad du kan bidra till oss

Vi söker dig som är självgående och tar ansvar för ditt arbete. Du är noggrann i ditt sätt att arbeta och värdesätter att ordning och reda på arbetsplatsen.Du är flexibel och kan fatta egna beslut i det dagliga arbetet. God samarbetsförmåga är en annan egenskap som utmärker dig, men framförallt är du serviceorienterad och trivs med att stötta både medarbetare och kunder.

Vi söker dig som har:
 • Gymnasieutbildning inommekanik, el eller motsvarande
 • Erfarenhet av servicearbete i verkstadsmiljö
 • Vanan att arbeta med problemlösning och felsökning i din arbetsvardag
 • Tekniskt och mekaniskt intresse
 • B-körkort
 • Svenska i tal och skrift
 • Serviceminded person
Om oss

Vi är ett globalt team på 23 000 personer som är enade runt ett gemensamt mål; att skapa lösningar för världens vattenutmaningar. Visste du att vi levererar produkter till de Olympiska spelen? Visste du att de spektakulära minnesfontänerna vidGroundZeroi New York drivs av våra produkter? Visste du att våra produkter hjälper flera av Kinas största städer att ta vara på de stora mängder vatten som regnar ner under tyfonsäsongen? Visste du attFlumrideroch Colorado på Liseberg är byggda på våraprodukter? Vårt arbete är inriktat på att utveckla nya tekniker som förbättrar hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden. Våra produkter och tjänster förflyttar, behandlar, analyserar, övervakar och återför vatten till miljön för allmännyttiga företag, industri, bostäder och kommersiella byggnader.

Serviceorganisationen finns på 12 platser i Sverige, från Gällivare i norr till Malmö i söder. Tillsammans med våra kvalitetsprodukter ger vår serviceorganisation våra kunder en garanterat långsiktig lösning för deras pumpbehov. Vi hjälper kunderna med bland annat: Reparationer av produkter, installationer, idriftsättningar, montage, svetsjobb samt el & automatik.

Information

Arbetstiden är måndag till torsdag 07:30
 • 16:00 och fredagar 07:30-14:00och jourtjänster på kvällen/helgen kan förekomma.Vid frågor eller för mer information så är du välkommen att kontakta Daniel Långberg, HR, 070-8227457 ellerBenjamin Hasanbegovic, benjamin.hasanbegovic@xylem.com.Ansökan sker via länken men detgår också bra att ringa oss direkt och presentera dig närmare.
Fackrepresentant är Mikael Lövås, Unionen, och Rocio Piazuelo-Carrasco, Sveriges Ingenjörer,tel: + 46 8 475 60 00.

Allas lika värde

Vi vill att människor, oavsett hudfärg, ålder, funktionshinder, sexuell läggning och könsidentitet ska känna sig hemma, inte bara på Xylem, utan överallt i världen. För oss innebär mångfald mer än bara en policy eller en uppsättning metoder. Mångfald är en grundläggande del av vår företagskultur och en nyckel till långsiktigt tillväxt.

Besök oss gärna påwww.xylem.com
Xylem logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 juni 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Xylem |zlm| 1) En vävnad i växter som suger upp vatten från rötterna; 2) ett ledande bolag för vattenteknologi. Vi är ett globalt team som är enade runt ett gemensamt mål; att skapa avancerade teknologiska lösningar för världens vattenutmaningar. Vårt arbete är inriktat på att utveckla nya tekniker som förbättrar hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden. Våra produkter och tjänster förflyttar, behandlar, analyserar, övervakar och återför vatten till miljön för allmännyttiga företag, industri, bostäder och kommersiella byggnader. Xylem är också ledande inom smart mätutrustning, nätverksteknik och avancerade analytiska instrument för vatten-, el och gas. Vi har starka långvariga relationer med kunder i över 150 länder som känner oss genom vår starka kombination av ledande varumärken och applikationsexpertis med en kraftig inriktning på att utveckla mångsidiga, hållbara lösningar. 2018 hade Xylem 17 000 anställda och en omsättning på 5,2 miljarder US dollar. Vi erbjuder dig en kreativ miljö med engagerade och hjälpsamma arbetskollegor. Gå med i Xylem IF och träna eller tävla med oss i simning, fotboll, löpning, skidåkning och andra sporter. Gå med i konstföreningen och var med i konstutlottning, ställ ut egna alster eller häng med på teater. Du kan även åka på volontärresor med Xylem Watermark, vårt företagsprogram för samhällsinsatser www.xylemwatermark.com. Om du tycker det låter spännande och vill vara med att lösa jordens vattenförsörjning, hör av dig!