Hoppa till innehåll
Gorenje Group Nordic logotyp

Servicetekniker - till en av världens ledande vitvarutillverkare, Stockholm, Göteborg og Malmö

Publiceringsdatum
14 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Gorenje Group Nordic A/S, Stockholm, Göteborg och Malmö

Brinner du för att utföra tekniska serviceuppgifter? Och vill du hjälpa till att ge en fantastisk service till vår danska marknad?

VI söker fältservicetekniker för reparation och service av Gorenje-gruppens vitvaruprodukter och tillbehör, hos både privata och professionella partners. Med utgångspunkt från din bostadsort servar du våra kunder och deras produkter, samt säkerställer en hög kundnöjdhet.

Gorenje Group Nordic - designdrivna innovatörer

Vi marknadsför fyra olika märken i Norden: Gorenje, Hisense, UPO och vårt premiummärke ASKO. Från vårt nordiska huvudkontor i Glostrup, täcker vi försäljning till de nordiska marknaderna. Koncernen har produktion i hela Europa samt utvecklingscentra i Sverige, Nederländerna, Tjeckien och Slovenien, så vi är verkligen internationella.

Sedan 2018 har Gorenje varit en del av Hisense-koncernen, som är en av världens ledande tillverkare av elektronik och vitvaror med 100 000 anställda världen över, och en omsättning på över 25 miljarder EUR.

Ett team av entusiastiska kollegor

Vår nordiska affärsenhet består av nästan 100 personer över hela regionen, och som vår nya servicetekniker kommer du att ha en bred kontaktyta med många av dina kollegor.

Vi är ca. 40 kollegor i fältet, och ca. 60 på kontoret i Glostrup, där vi håller till i moderna, ljusa lokaler, har en trevlig matsal och ligger precis intill Glostrup tågstation.

Därtill kan du se fram emot att arbeta tillsammans med nordiska och slovenska kollegor, som alla bidrar positivt till vår internationella kultur och sammanhållning. Du kan läsa mer om oss och våra värderingar här: dk.gorenje.com/service-and-support/service/om-gorenje

Servicetekniker i Sverige

Vårt serviceteam genomgår för närvarande en snabb utveckling och vi utökar därför vårt tekniska serviceteam över hela Norden.

Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara:
 • Reparation och service av vitvaror och tillhörande system såsom doserings- & betalningssystem.
 • Säkerställa en hög kundnöjdhet genom att vara en "ambassadör" mot kunderna.
 • Delta i kundmöten osv., där teknisk insikt är nödvändig
 • Support för våra servicepartners
 • Strukturerar upp din vardag vad gäller planering av dagen och underhåll av reservdelslagret i bilen
Som servicetekniker i Gorenje Group Nordic ser vi gärna att du:
 • Har erfarenhet som fälttekniker
 • Är utbildad elektriker, automationstekniker, motsvarande el- eller mekanisk bakgrund
 • Har erfarenhet från liknande befattning där du har arbetat som körande servicetekniker, gärna med kunskap om vitvarureparation
 • Trygg med användningen av IT som sitt dagliga verktyg, samt MS-Office-paketet
 • Talar, läser och skriver danska samt läser och förstår engelska
Dessutom föreställer vi oss att du:
 • Som person är du självgående och utåtriktad, du trivs i en vardag där du möter många olika produkter och kunder.
 • Är positiv och lösningsorienterad
 • Att du har ett kundfokuserat förhållningssätt till dina arbetsuppgifter och är stolt över att leverera ett högkvalitativt arbete.
Din ansökning:

Om du tycker att tjänsten som servicetekniker låter intressant, skicka ditt CV och en motiverad ansökan till mal@gorenjegroup.com. Vi håller löpande intervjuer och förväntar oss att tjänsten tillsätts senast 1 januari eller strax därefter. Alla intresserade kandidater oavsett ålder, kön, etnicitet eller religion uppmuntras att söka denna tjänst. Din ansökan är konfidentiell och får inte innehålla känsliga personuppgifter*.

Om du har några frågor eller vill få mer inblick i tjänsten som servicetekniker eller GGN/Hisense Europe som företag är du välkommen att kontakta HR-chef Mia Anna Lønberg på e-post: mal@gorenjegroup.com.

Gorenje Group Nordic A/S
*Känsliga personuppgifter är information om: Ras och etniskt ursprung, politisk övertygelse, religiös eller filosofisk övertygelse, facklig tillhörighet, genetiska data, biometriska data för unik identifiering, hälsoinformation, sexuella relationer eller sexuell läggning

Vi ser fram emot att höra från dig!
Gorenje Group Nordic logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 maj 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren