Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Servicetekniker till Condair

Publiceringsdatum
08 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en person med stort tekniskt intresse, är serviceorienterad och redo att arbeta i en roll med mycket ansvar? Gillar du att arbeta varierat och med kundkontakt? Som servicetekniker hos Condair erbjuds du en självgående och omväxlande roll med fina utvecklingsmöjligheter. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Condair.

Om företaget

Condair är en av världens ledande tillverkare av kommersiella och industriella produkter samt system för befuktning, avfuktning och evaporativ kyla. Med en närvaro i över 50 länder erbjuder företaget sina högpresterande lösningar till ett brett spektrum av kunder, från små till stora företag över hela världen. Deras lösningar kontrollerar luftfuktigheten med stor precision och är energi- och miljövänliga när det gäller el- och vattenförbrukning. Condair AB ägs av Condair AG, vars huvudkontor är beläget i Schweiz. Koncernen har idag 25 egna kontor och fem produktionsanläggningar fördelade på fem världsdelar.

På Condair i Sverige jobbar idag 7 engagerade kollegor i en arbetsmiljö som präglas av frihet under ansvar. För Condair är det viktigt att varje medarbetare ges utrymme att självständigt planera sitt arbete samtidigt som de är ett starkt enhetligt team som alltid hjälper varandra. Som en del av Condair ingår du i ett prestigelöst och familjärt team där du erbjuds fina utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker hos Condair är du ansvarig för installation, reparation och underhåll av företagets system hos kunder, främst i Stockholmsområdet. Dina huvudsakliga uppgifter inkluderar att utföra service och reparationer direkt hos kunder, genomföra installationsarbete för nya system och lösa olika tekniska problem som uppstår. Inför varje månad får du en lista med olika serviceuppdrag som du självständigt planerar in i dina arbetsdagar i samråd med kunderna samt med dina kollegor för att effektivt fördela arbetsuppgifterna.

Utöver att utföra serviceuppdragen har du administrativa ansvar, såsom hantering av servicekalendrar, dokumentation av utfört arbete och bokning av nya serviceuppdrag. Vid behov hanterar du även kunder på andra orter i Sverige, vilket innebär några längre resor med i genomsnitt 3-4 övernattningar per månad för att utföra servicearbete på plats.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Teknisk bakgrund och erfarenhet av en eller flera områden inom el, vvs, ventilation, automation eller liknande
* Mycket goda kunskaper inom svenska och engelska i såväl tal som skrift
* B-körkort

För att lyckas i rollen som servicetekniker hos Condair ser vi att du är en tekniskt kunnig person med stort intresse och nyfikenhet att utvecklas i din tekniska kompetens. Då du har många kontaktytor ser vi att du har god förmåga att kommunicera och trivs med att ge kunder god service av högsta kvalité. Vidare är du en ordningsam och noggrann person som har förmågan att arbeta självständigt och som kan strukturera upp ditt arbete såväl långsiktigt som kortsiktigt. Samtidigt krävs det att du är flexibel och prestigelös och kan hantera förändringar av serviceuppdrag, olika arbetsmiljöer och arbetsuppgifter.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juni 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.