Hoppa till innehåll
Vindex AB logotyp

Redovisningsekonom för interimsuppdrag

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi på Vindex söker nu en Redovisningsekonom för ett interimsuppdrag till vår kund. Uppdraget startar i augusti och beräknas pågå i ungefär fem månader. I rollen kommer du att ansvara för kund-och leverantörsreskontra för några av koncernens bolag och stötta redovisningsavdelningen i övriga arbetsuppgifter.

Placering: Söderort

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ansvarig för kund- och leverantörsreskontran
  • Sköta fakturering och kundinbetalningar
  • Sköta betalningar
  • Hantera påminnelser och inkassoärenden
  • Avstämning av kund- och leverantörsreskontran inför bokslut
  • Stötta redovisningsavdelningen i övriga arbetsuppgifter
Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och flera års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du kommunicerar även obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift.

För den här rollen söker vi dig som snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter och trivs att arbeta i en föränderlig miljö. För att lyckas i den här rollen behöver du dessutom ha ett flexibelt förhållningssätt och ställer upp där du behövs i gruppen!

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer RWRE2595. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Richard Widén (richard.widen@vindex.se, 070- 208 25 17) vid fler funderingar kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Vindex AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 juli 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren