Hoppa till innehåll
Vindex AB logotyp

Koncernredovisningsekonom till interimsuppdrag

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi på Vindex söker nu en Koncernredovisningsekonom till ett uppdrag hos vår kund, med start omgående. Vår kund söker en kunnig Koncernredovisningsekonom som kommer att ta fram ett konsolideringssystem för koncernen för att därefter göra en överlämning till bolagets ekonomiavdelning.

Placering: Centrala Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Utveckla befintligt enklare konsolideringssystem eller välja ett annat lämpligt verktyg såsom Excel
  • Bygga upp koncernkonsolideringen i det valda systemet
  • Ta fram en effektiv och tydlig månadsrutin för konsolidering
  • Överlämning till bolagets ekonomiavdelning med skriftlig dokumentation
Kvalifikationer och personliga egenskaper

För den här rollen söker vi dig som är tillgänglig omgående och har en gedigen erfarenhet inom koncernredovisning. Du har tidigare arbetat med att utveckla eller ta fram ett konsolideringssystem gärna i mindre bolag och är en vass användare i Excel. Som person är du kommunikativ och pedagogisk. Du har lätt för att kommunicera och lära ut information till andra. Vi tror dessutom att du är självständig i ditt arbete och kan snabbt identifiera förbättringsbehov inom andra delar av bokslutsarbetet.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. Du kan även vara underkonsult.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer RPKCR2647. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Rolf Pettersson (rolf.pettersson@vindex.se, 070-340 78 03) vid fler funderingar kring rollen.

Om Vindex

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Vindex AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 oktober 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren