Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
12 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Account Manager till Stockholm

Vill du jobba med det smidigaste och mest okomplicerade finansbolaget? Känner du suget efter ett roligare och mer utvecklande sätt att jobba? Vi har redan idag marknadens bäst anpassade produkter och lösningar, både finansiella och tekniska, men vi kommer inte nöja oss med det.

Vi är redan i startgroparna med att ta nästa teknologiska steg för att göra våra partners och kunders affär ännu mer okomplicerad tillsammans med oss. Känner du de sköna vibbarna av framtiden?

Vi söker dig som vill bli en del av branschens smidigaste serviceorganisation, som vill ingå i en erfaren och professionell säljorganisation i ständig utveckling och som förnimmer känslan av att jobba i ett team där alla älskar sitt jobb och brinner för säljservice.

Känner du de sköna vibbarna? Då är du sannolikt vår nya Account Manager!

Om tjänsten
Som Account Manager på Release Finans får du en bred roll med ansvar för att prospektera och bearbeta potentiella partners samt att planera, genomföra och följa upp strategier tillsammans med befintliga partners. Du ansvarar för att vårda och utveckla befintliga samarbetsrelationer där du agerar dirigent för att säkerställa att varje partner får kontinuerlig återkoppling och uppföljning. 

Du ansvarar för att våra partners hålls uppdaterade på relevanta produkter och tjänster samt har den kunskap och support de behöver. Du håller dem uppdaterade i våra systemgränssnitt och utför regelbundna besök för att tillhandahålla utbildning, information och uppföljning.

I rollen som Account Manager förväntas du bygga förtroende genom att spendera mycket tid ute hos våra partners och skapa starka relationer med ägare, ledning, säljkår och administrativ personal. Dessutom är du ansvarig för att säkerställa lönsamhet och administrativ excellens i varje partnersamarbete. 

Du utgår från Stockholm och ser resor i tjänst som något positivt, då längre resor kan förekomma. Du rapporterar direkt till marknadschef. 

Din profil
För att lyckas i rollen som Account Manager behöver du vara en målmedveten och strukturerad person som drivs av att arbeta mot långsiktiga, mätbara mål. Du är en lagspelare, gärna med idrottsbakgrund, som älskar att vinna och hatar att förlora. 

Vidare ser vi att du: 

  • Är en doer med ett starkt eget driv
  • Är orädd och tar egna initiativ
  • Har förmåga att se helhet och samband
  • Har god kommunikationsförmåga
  • Är relations- och förtroendeskapande

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar. Du når Ulf på 08-51481646.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Som utmanare i en trögrörlig bransch var vår vision att med moderna system och hög servicenivå förenkla och göra finansiering smidigare. 10 år har nu gått och genom strategiskt partnerskap har vi tillsammans med er levererat okomplicerad och smidig finansiering till över 30 000 kunder sedan starten 2014.

Men dessa tio år utgör endast början. Vi fortsätter nu vår resa med samma tydliga fokus som tidigare - på dig, din kund och er affär; Vi kommer att fortsätta svara när kunderna ringer, vi kommer att fortsätta hålla vad vi lovar och vi kommer naturligtvis att fortsätta utforska, utmana, utveckla och understödja vår gemensamma affär. En förutsättning för att underlätta för dig och dina kunder är en fortsatt digitalisering av vår gemensamma affär.

Moderna system baserade på ny teknik krävs för att nå förenkling och automation av onödiga och tidsödande processer. Vi kommer därför under de kommande 10 åren att göra stora investeringar i systemutveckling för dig och dina kunder. Vårt mål är att ligga i absolut framkant och skapa branschens smidigaste och mest kompetenta finansverktyg.

Vi hoppas att du vill följa med oss på vår fortsatta resa mot ännu smidigare affärer.

Umeå Release Finans AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 juli 2024 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup