Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
11 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om tjänsten

Vill du tillsammans med dina kollegor har ansvaret för att hjälpa våra uppdragsgivare att få bäst betalt för sin/sina bilar samt den bästa kundservicen på marknaden.

Vi erbjuder en roll där du som företagets sale support kommer att jobba i ett nära samarbete med vår Key Account Managers, där du är involverad i hela sälj affären, från implementation till den dagliga kundkontakten och samarbeta internt mellan avdelningar för att lösa kundens förfrågningar.

Du kommer att för möjligheten att jobba tillsammans med motiverade och kompetenta kollegor i bolag i stark tillväxt och med en kultur som präglas av entreprenörsanda och utveckling på en arbetsplats där vi jobbar hårt samtidigt som vi har roligt tillsammans.

Du bör trivas i en roll där din service är avgörande och ditt sinne för struktur är viktigt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Medverka vid implementation av nya kunder
  • Vara extern kontaktperson
  • Följa upp försäljningarna och säkerställa att kunden är nöjd
  • Hålla kundregister uppdatera med relevant information
  • Hålla demonstrationer i systemadministration
  • Ordna med att lägga in försäljningsuppdrag om så önskas av kund
  • Stötta kunden kring transporter och specialförfrågningar.
  • Bistå kunden med specifik statistik
  • Bistå kund i olika förfrågningar kring skadehantering innan försäljning samt rekommendera lösningar kring försäljning
  • Support kring fakturahantering.
Vem är du

För att matcha rollen tror vi att du har några års erfarenhet av försäljning och gärna från en liknande verksamhet som vår.

Du har stor förståelse för vad god kundservice innebär och har du jobbat med telefonförsäljning eller kundtjänst är det till din fördel.

Är du bra på att förstå och kunna lyssna in kundens behov, ta vara på tillfällen till merförsäljning och knyta och bevara kontakter då kan du vara rätt person för jobbet.

Vi sätter stort värde på din yrkesmässiga bakgrund men din personlighet minst lika viktig för oss.

Givetvis bör du vara ansvarsfull, engagerad och lösningsorienterad. Vi ser att det finns en stor flexibilitet och anpassningsförmåga då alla kunder är olika och det är viktigt att kunna möta rätt kund på rätt sätt.

Du bör vara en lagspelare så att du tillsammans med både ekonomi, trading och andra avdelningar internt för att lösa kunders frågor.

Att vara flytande i svenska i både tal och skrift är ett krav.

Är du nyfiken, orädd och har ett starkt fokus på sälj i kombination med ett stort bilintresse så kommer du att trivas mycket bra i rollen som sales support hos oss på TradingSolutions.

Om företaget

TradingSolutions är ett svenskt och entreprenörs drivet företag som grundades år 2015.

Vi har alltid ifrågasatt och förändrat. Det är vår styrka - och en framgångsfaktor. Att vara nyfiken och lite envis är viktigt för att hitta nya lösningar. Genom att lyssna, förstå och ständigt utvecklas flyttar vi gränserna för vad vi kan åstadkomma. Genom engagerade medarbetare lägger vi grunden för vår fortsatta utveckling och tillväxt.

TradingSolutions säljer idag leasingbilar åt flera hundra olika uppdragsgivare, exempelvis stora och mindre företag, kommuner och regioner samt ett antal stora leasingbolag och banker. Våra försäljningsvolymer och omsättning har ökat år från år och vi gör idag auktionsavslut på cirka 70-90 bilar varje dag, måndag till fredag. Men vi är lika kundfokuserade, välkomnande och fast beslutna att bli den största marknadsplatsen för bilar. Ingenting är för bra för att inte kunna vidareutvecklas. Och vi analyserar ständigt vår omgivning för att ligga steget före. Allt för att kunna ge våra kunder rätt rådgivning vid rätt tidpunkt. Oavsett om du skall sälja 1 bil eller 1 000.

Huvudkontoret är beläget i centrala Stockholm där vår ledning sitter tillsammans med våra andra funktioner inom företaget.

Detta gör att vi snabbt kan fatta beslut kring olika kundfrågor samt leverera snabb och förstklassig kundservice mot våra kunder.

Utanför Björkvik och i Falkenberg ligger våra två remarketing center där vi inspekterar och handhar alla bilar som vi säljer.

På våra anläggningar så sköter vi hela försäljningsprocessen, från att bilarna levereras in till att avdekalering, tvättning, fotografering och testar bilarna. Här har vi även möjlighet att hjälpa till med uppställning och andra tjänster.

På TradingSolutions sätter vi alltid kunden först genom att ständigt se över kundnyttan. Det är inspirerande att arbeta på ett företag där vi har högt i tak och alltid ser möjligheter.

Fredrik - Key Account Manager

Är du intresserad?

Skicka in din ansökan senast den 6 Maj men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, intervjuer och urval sker löpande, så ansök redan idag!
Om du är intresserad av att höra mer om tjänsten kontakta Fredrik Troedson - Key Account Manager via mejl fredrik.troedson@tradingsolutions.se
TradingSolutions Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TradingSolutions är ett svenskt entreprenörsdrivet företag. Vi har alltid ifrågasatt och förändrat. Det är vår styrka - och en framgångsfaktor. Att vara nyfiken och lite envis är viktigt för att hitta nya lösningar. Genom att lyssna, förstå och ständigt utvecklas flyttar vi gränserna för vad vi kan åstadkomma. Genom engagerade medarbetare lägger vi grunden för vår fortsatta utveckling och tillväxt.