Hoppa till innehåll
The Place AB logotyp

Credit Analyst

Ansök nu
Vår uppskattade kund som är ett finansbolag söker nu efter en senior kredithandläggare till deras kreditavdelning som kommer arbeta med krediter mot företag.

Du kommer tillhöra ett härligt sammansvetsat team om 10 personer som dagligen samarbetar med varandra. Här välkomnas du till en varm och härlig arbetsplats med högt i tak och en bra team-känsla. Andra fördelar är 37,5 timmars arbetsvecka, fri parkering, tillgång till gym i lokalen samt aktivitetsrum med exempelvis pingisbord.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på minst 1 år med start i augusti. Du kommer att arbeta som konsult via oss på The Place men vara placerad på vårt kunds kontor i Stockholm där du har möjlighet att arbeta på distans cirka 50 % efter onboarding-processen. Arbetstiderna är måndag-fredag 08.30-17.00.

Om rollen

Som kredithandläggare kommer du att ha en central roll där du självständigt ansvarar för att bedöma kreditvärdigheten hos företagskunder. Ditt arbete kommer att innefatta att noggrant analysera kreditansökningar gällande både avbetalning och leasing. Utöver detta är det också avgörande att du aktivt arbetar med att bevara och stärka relationerna med återförsäljarna, då ni dagligen kommer att samarbeta med varandra.

Din roll kommer att kräva förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt och att vara flexibel nog att växla mellan dem. Det är därför viktigt att du trivs i en dynamisk miljö där multitasking är en nyckelfaktor.

Vad vi tror att du har gjort tidigare

För att trivas i rollen kredithandläggare tror vi att du är en utåtriktad och social person. Vidare är du duktig på att skapa relationer och mån om att ge bästa möjliga service. För att passa in i teamet är det också viktigt att du är en person som är lyhörd, flexibel, ödmjuk och har lätt för att samarbeta med andra.

Följande bakgrund ser vi som lämplig:
  • Minst 2 års erfarenhet av kredithandläggning mot företag
  • Praktisk erfarenhet av årsbokslut och företagsekonomi
  • God systemvana och goda kunskaper i Excel
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Meritande:
  • Erfarenhet inom leasing
I processen genomförs personlighets- och logiskt test på kandidater samt utförs en bakgrundskontroll på slutkandidat.

Låter det här som något som passar dig? Sök rollen! Vi tar emot ansökningar löpande och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra - du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Nyckelord: credit analyst, credit, analys, analyst, kredit,
The Place AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.