Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Säljinriktad företagsrådgivare till Max Matthiessen

Publiceringsdatum
19 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Max Matthiessen, som är marknadsledande inom pension och försäkringsförmedling, går just nu in i en offensiv tillväxtresa tillsammans med sina ägare Nordic Capital, och behöver därför stärka upp det centrala försäljningsteamet. Det här är tjänsten för dig med höga ambitioner och målmedvetenhet som söker utveckling inom branschen. Här erbjuds du stora möjligheter att växa och göra karriär!

En säljfokuserad roll i ett nationellt team
Som företagsrådgivare hos Max Matthiessen kommer du ansvara för att skapa nya relationer med företagskunder inom affärsområdet Liv och Pension. Det här är inte en förvaltande roll, utan huvudfokus är nykundsbearbetning. Du kommer själv få driva och utveckla din kundstock och pipeline framåt, i samarbete med lokala team över hela landet.

För dig som vill utvecklas inom branschen
För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av B2B-försäljning och vana att bearbeta kunder i ledande befattningar. Vi ser med fördel att du har branschvana och besitter en grundkunskap inom bank, finans, försäkring eller pension. Insuresec-licens är meriterande.

Vi söker dig med högt driv som motiveras av att arbeta mot uppsatta mål. Du brinner för att skapa nya affärsmöjligheter och att utveckla långsiktiga kundsamarbeten. Du är resultatfokuserad och effektiv, och hittar självständigt nya vägar och metoder för att driva ditt arbete framåt. Vidare ser vi att du besitter hög professionalism och har en naturlig fallenhet för att skapa förtroende.

Tjänsten är på heltid med start våren 2024. Vi söker dig med placeringsort Stockholm alternativt Göteborg.

Varför välja Max Matthiessen
* Ledande inom rådgivning av pension och försäkring
* En attraktiv lönemodell och förmånspaket
* En entreprenöriell anda som medför karriär- och utvecklingsmöjligheter

Kontaktuppgifter
I denna rekryteringsprocess samarbetar Max Matthiessen med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Fedeli på marie.fedeli@adecco.se alternativt Sara Höglund på sara.hoglund@adecco.se

I den här rekryteringsprocessen tillämpar vi arbetspsykologiska tester samt genomför en omfattande bakgrundskontroll. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 mars 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!