Hoppa till innehåll
Telinet Energi logotyp

Bli en del av Telinet Energi som Säljare!

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du utmana dig själv och vara en del av en spännande bransch där du får utvecklas inom försäljning? Hos Telinet Energi har du möjligheten att göra just det!

Information om tjänsten
Telinet Energi är ett framstående elbolag som har specialiserat sig på att tillhandahålla 100% förnybar energi sedan 2009. Med fokus på att vara en del av lösningen för en mer hållbar miljö, erbjuder företaget kunderna hållbara energilösningar. Beläget på Östermalm, erbjuder deras huvudkontor en plattform där medarbetare kan växa som individer samtidigt som de aktivt bidrar till en bättre framtid.

Professionals Nord söker i samarbete med Telinet Energi en säljare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Telinet Energi.

Du erbjuds
  • Stödjande och kompetenta coacher som hjälper dig att växa och utvecklas
  • En härlig arbetsmiljö med sociala aktiviteter och förmåner
  • En möjlighet att ta eget ansvar för dina resultat och ambitionsnivåer samtidigt som du har chansen att utvecklas långsiktigt internt
Arbetsuppgifter
Som säljare hos Telinet Energi kommer du ha en nyckelroll i att hjälpa kunder att hitta rätt energilösningar för sina behov. Du kommer att arbeta med ett dedikerat team mot både individuella och gemensamma mål. Telinet Energi tror på att ge rätt personer möjligheten att växa och utvecklas, och i den här rollen kommer du att få kontinuerligt stöd och coaching för att nå din fulla potential.

Du kommer bland annat att
  • Ringa både nya och befintliga kunder för att diskutera elavtalsalternativ
  • Lyssna aktivt för att kunna guida kunderna till en lämplig lösning
Vi söker dig som:
  • Talar flytande svenska i både tal och skrift med förmågan att uttrycka dig tydligt och professionellt
  • Har avslutat gymnasiet eller motsvarande utbildning
  • Har tidigare erfarenhet inom försäljning alternativt är nyfiken på försäljning och är redo för nästa steg
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande gör hur väl du kommer trivas i rollen: Du arbetar effektivt och lösningsorienterat med fokus på högklassig service mot kund. Du är kommunikativ och trivs med att integrera med olika människor. Utöver det är det av stor vikt att du är motiverad och strävar efter att överträffa uppsatta mål.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Telinet Energis önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Louise Adrianzon

#Telinet Energi, #Försäljning, #Förnybar energi

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Telinet Energi logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juli 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Telinet är elbolaget som säljer 100% förnybar energi och det har dem gjort i Sverige sedan 2009. Hela företaget är klimatkompenserat och 2010 började dem bygga upp en egen vindkraftsproduktion på Öland. Elinet Energi vill bidra till bättre miljö, ökad konkurrens och lägre priser på den svenska elmarknaden.