Hoppa till innehåll
Spiltan Invest logotyp

Redovisningsekonom till Spiltan Invest

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du stort intresse för finans och vill bli en del av ett svenskt investmentbolag? Läs då vidare! Vi på Vindex söker just nu en Redovisningsekonom till Spiltan Invest. I rollen som Redovisningsekonom kommer du att ansvara för ett flertal dotterbolag inom koncernen.

Under de första sex månaderna kommer du gå som konsult via Vindex, för att sedan övergå till anställning hos Spiltan Invest – givet ett gott samarbete.

Placering: Karlaplan

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ansvarig för redovisningen i ett flertal dotterbolag
  • Upprättande av årsbokslut och årsredovisning
  • Löpande redovisning och avstämningar
  • Moms- och skattedeklarationer
Kvalifikationer och personliga egenskaper

För den här rollen söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års arbetslivserfarenhet från redovisning. Du har i dina tidigare roller varit involverad i bokslutsarbete enligt K2 och K3-regelverken. Vi ser gärna att du har ett genuint intresse för finans- och investmentbranschen. Redovisningen görs i affärssystemet Fortnox, det är därför meriterande om du tidigare arbetat i systemet.

Som person söker vi dig som är framåt och ständigt vill utvecklas i ditt arbete. Du är noggrann och drivs av att arbeta mot tighta deadlines. Dessutom har du lätt för att både samarbeta med dina kollegor och arbeta självständigt med dina arbetsuppgifter!

Om Spiltan Invest

Spiltan Invest är ett investmentbolag som köper och äger minoritetsandelar i noterade och onoterade svenska tillväxtföretag. I dag äger de en portfölj som består av tech, finans, fastigheter och industri. Spiltan följer den amerikanska investeraren Warren Buffetts investeringsfilosofi och deras målsättning är att behålla bolagen långsiktigt. Vid en investering har de därför aldrig någon uttalad exitstrategi.

Framgångarna bygger på att de vågar gå deras egen väg, följa deras övertygelse och stå emot gängse konventioner. Det är något de har gemensamt med alla de entreprenörer som vågar välja sin egen väg i livet.

Läs mer på: https://www.spiltan.se/

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer EARE2626. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Elisabeth Andolf Haglund (elisabeth.andolf@vindex.se, 070-759 56 26) vid fler funderingar kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Spiltan Invest logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 augusti 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren