Hoppa till innehåll
Vindex AB logotyp

Business Controller till bolag i spännande förändringsfas

Publiceringsdatum
03 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi på Vindex söker nu en Business Controller till vår kund med start omgående. Under de första sex månaderna går du som konsult via Vindex, för att sedan övergå till anställning hos kunden – givet ett bra samarbete. Som Business Controller kommer du att anta en utvecklande roll och arbeta främst med bokslut, budget, prognos och analyser.

Placering: Norrort

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Budget- och prognosarbete
  • Uppföljning och analyser
  • Bokslutsarbete
  • Utveckling av nuvarande system och processer
  • Nära samarbete med övriga kollegor på ekonomiavdelningen
Kvalifikationer och personliga egenskaper

För den här rollen söker vi dig som är tillgänglig att börja omgående. Du har en akademisk utbildning inom ekonomi och minst tre års arbetslivserfarenhet från liknande arbete inom controlling. Du är stark i Excel och har goda kunskaper inom Power BI. Dessutom är du kommunikativ och kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Bolaget befinner sig i en spännande förändringsfas, vi söker därför dig som trivs i en dynamisk miljö. Du har en flexibel inställning och ser möjligheter istället för utmaningar. Vidare tar du egna initiativ och driver förbättringsarbete där du ser att det behövs. Till sist tror vi att du är analytisk och har ett stort intresse för siffror!

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer AXBC2635. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Alexander Butler (alexander.butler@vindex.se, 070-920 84 92) vid fler frågor kring rollen.

Om Vindex

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som Business Controller? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Vindex AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren