Hoppa till innehåll
Vindex AB logotyp

Redovisningsekonom till ledande bolag

Publiceringsdatum
19 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi på Vindex söker just nu en Redovisningsekonom till vår kund. Vår kund är ledande inom sin bransch och erbjuder en utvecklande roll där du kommer arbeta med löpande bokföring, avstämningar samt bokslut. Under de första sex månaderna går du som konsult via Vindex, för att sedan övergå till fastansällning hos kund- givet ett bra samarbete.

Placering: Söderort

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Registrera inbetalningar
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Delaktig i bokslut
Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års arbetslivserfarenhet inom redovisning. Vi tror att du har goda systemkunskaper och är van att arbeta i Excel. Dessutom kommunicerar du flytande på såväl svenska som engelska, i tal och skrift.

Som person söker vi dig som värdesätter ett gott samarbete med dina kollegor och arbetar för en bra stämning i gruppen. Du är noggrann och drivs av att leverera kvalitet i ditt arbete. Till sist tror vi även att du har en prestigelös inställning!

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer EARE2623. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Elisabeth Andolf Haglund (elisabeth.andolf@vindex.se, 070-759 56 26) vid fler funderingar kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Vindex AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 augusti 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren