Hoppa till innehåll
SIGENT AB logotyp

Arbetsledare mark

Publiceringsdatum
21 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vi genomför markentreprenader inom nyproduktion av främst flerbostadshus , handel,industri. Berg/jordschakt , markförstärkning
,grundläggningar, markexploateringar, , finplanering med mera – oavsett projekt är målet alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda.

Arbetsuppgifterna hos oss varierar mellan grundläggning, markarbeten, finplanering, VA-arbeten med mera. Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet. Vi arbetar med nära samarbete med arbetsledningen. Du kommer i huvudsak att arbeta runt stockholmsområdet.

Vi letar efter dig som har branschvana inom området vi är verksamma vid dvs markjobb för nyproduktion av bostäder och känner dig trygg i din yrkesroll. För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar till en god stämning. Du ser möjligheter i stället för hinder, är självgående och har ett driv att få saker gjorda. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare eller effektivare. Samt att du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet.

Är du en person som känner sig trygg med att driva produktioner inom detta segment och med en passion för att skapa högkvalitativa byggprojekt, ser vi fram emot din ansökan!

Krav för tjänsten är

Innehar B-körkort

Behärskar svenska och engelska

Har erfarenhet av arbetsledaning inom nyproduktionsprojekt

Meriterande

Yrkesbevis

Körvana av anläggningsfordon

Jobbar i nyproduktionsprojekt.

Vi söker dig som har:

Ett genuint intresse för branschen

Som uppskattar och själv bidrar till ordning och reda på arbetsplatsen
SIGENT AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 maj 2024 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren