Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Certifieringsrevisor inom Svets

Ansök nu
Om Kiwa.
Kiwa är en ledande organisation inom testning, inspektions- och certifieringsbranschen. Vi är en global aktör med starka kundrelationer och hög service med ett fokus på säkerhet, teknik och besiktning. Vi är verksamma inom flertalet områden som Processäkerhet, Fastighets- och Lyftsäkerhet, Lantbruk, Livsmedels- och Byggbranschen. Koncernen är globalt verksamma i ca 40 länder med 4500 anställda runt om i världen. I Sverige har vi ett trettiotal kontor mellan Kiruna och Malmö med ca 800 medarbetare.

För oss på Kiwa är vår värdegrund, ARE, utgångspunkten i allt vi gör. Ambitious, Reliable och Engaged. Känner du dig bekväm i vår värdegrund, strävar efter att skapa förtroende och trovärdighet mot kund och hos dina medarbetare? Har du lång erfarenhet inom systemrevision och ISO-standarder och vill jobba med att utveckla och skapa mervärde för andra företag och bidra till Kiwas tillväxtresa? Då ska du bli en av oss! We ARE Kiwa- Are you?

Om jobbet

Som revisor är din huvuduppgift revidera och certifiera företag enligt ovan svetsstandarder. Vid intresse och erfarenhet finns möjlighet att kvalificeras för närliggande standarder såsom ISO 9001, 14001, PED & EN 15085.

Du tillhör enheten Systemcertifiering som är en liten grupp med engagerade kollegor. Standarderna som vi certifierar mot är ISO 3834, EN 1090, PED, EN 15085, ISO 9001, 14001, 45001, 13485. Vi certifierar även mot GWO, ISO 50001, ISO 26000 samt ISO 27001.

Du har möjlighet att arbeta med varierade arbetsuppgifter och ges stor frihet att planera dina dagar så länge du uppfyller de förväntningar som finns på rollen. Du har hela Sverige som arbetsfält och tjänsten innebär resor med ca två övernattningar i veckan som genomsnitt. Du planerar själv dina resor.

Vem vi söker

Vi förutsätter att du är en strukturerad och noggrann person med social kompetens som trivs med stora kontaktytor och har en förmåga att anpassa dig till olika kunder och personer. Som person tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dem framåt. Du har ett prestigelöst förhållningssätt samt trivs med att variera mellan att arbeta enskilt och i grupp.
  • Minst tre års erfarenhet av standarderna EN 1090 och ISO 3834
  • Internationell Svetsingenjör/-tekniker IWE/IWT
  • Lead auditor-utbildning el. motsvarande
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
  • B-körkort
Meriterande:
  • Högskoleutbildning inom relevant tekniskt område
  • Arbetat som revisor
  • Erfarenhet av arbete med ledningssystem ISO 9001, EN 15085 och/eller PED
Din personlighet är viktigt för oss! Vi på Kiwa värnar om vår gemenskap och företagskultur där det är viktigt att Kiwas värderingar går i linje med dina. Du är öppen för att lära känna dina kollegor, både i ditt team och över olika affärsområden och strävar efter att vara en del av Kiwa-gemenskapen. Utöver det så tror vi att du är en person som drivs av utveckling och har ett intresse för att hjälpa andra företag och driva dem framåt.

Vad Kiwa erbjuder dig

Kiwa är idag ett av de mest framgångsrika företagen inom TIC-branschen. Det är vi tack vare våra anställda och deras kompetens. Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför något vi vill och kommer att satsa på! Genom ditt dagliga arbete, intressanta projekt och utbildning kommer du och din kompetens ständigt att utvecklas. Arbetet är förvisso självständigt men att känna sig som en i gänget är minst lika viktigt. Hos oss blir du en del i vår Kiwa-gemenskap. Självklart erbjuder vi även en mängd förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Om Kiwa Sverige

Kiwa är ett komplett certifieringsbolag och erbjuder certifieringar inom lantbruk, livsmedels- och byggbranschen, samt systemcertifieringar. Koncernen är verksamma globalt i ett 40-tal länder med 4500 medarbetare och en omsättning om fem miljarder kronor. Kiwa Certifiering är verksam i hela Norden och har 55 medarbetar med lokala revisorer nära kunden. Inom Kiwa-koncernen ingår även likartade systerbolag. Kiwa Inspecta är ett utav dessa bolag som främst arbetar inom besiktning.

Så här söker du

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. För frågor om rollen kontakta Agnes Hedberg på agnes.hedberg@kraftsam.se.
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 mars 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren