Hoppa till innehåll
Heras AB logotyp

Montörer Stockholm

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi växer och behöver bli fler för att möta den ökade efterfrågan. Vi söker därför tre montörer som vill vara en del av ett inkluderande företag med stark framåtanda och en välkomnande kultur. Kanske har du en kollega som du trivs med och jobbar bra tillsammans med, passa då på att söka båda två.

På Heras har vi en informell, öppen och en inbjudande kultur. Vi tror starkt på entreprenörskap, gemenskap och har ett stort engagemang i vårt gemensamma arbete. Idag är vi ett säkerhetsföretag med heltäckande utbud inom elektronisk och mekanisk säkerhet för områdesskydd. Vi har sedan 1952 konstruerat, tillverkat, installerat och underhållit lösningar för områdesskydd inom särskilda affärs-, samhälls- och industrisektorer.

Vi är stolta över vårt arbete, våra produkter och våra tjänster och i mer än 70 år har Heras framgångsrikt uppfyllt och överträffat kunders säkerhets- och trygghetsbehov över hela Europa. Vi skyddar det du värderar högst. I Sverige sysselsätter vi ca 100 anställda på 7 olika platser i landet samt ett större antal underentreprenörer och i Europa är vi tillsammans 1200 experter på områdesskydd i 6 olika länder.

Din roll som Montör
Vi på Heras söker nu montörer till Stockholm. Arbetet som montör hos oss är ett fysiskt och fritt arbete där din arbetsplats varierar beroende på vart projekten befinner sig. Du utgår från kontoret i Upplands Väsby för att sedan utföra montage av områdesskydd runt om i Stockholm med omnejd. Du reser i en av våra montagebilar och du arbetar oftast i par tillsammans med en härlig kollega. Du kommer att ingå i en montagegrupp där du rapporterar till vår Installationschef i Upplands Väsby.

Vem är du?
För att trivas i rollen som Montör söker vi dig som tycker om ett fysiskt arbete och att arbeta utomhus. Du har stor ansvarskänsla, är noggrann och känner stolthet över ett väl utfört arbete. Om du har tidigare erfarenhet av stängselmontage och/eller entreprenadarbete bidrar det mycket till oss. Eftersom arbetet utförs på olika ställen i Stockholm är B körkort ett krav. Har du också BE-körkort är det meriterande. Vi ser också att du som person vill lära dig, delar med dig av det du kan och tycker om när du kan bidra till gruppen. Gemenskap, att ha roligt tillsammans och ett positivt förhållningssätt är viktigt för dig och för oss. Att du gillar teknik och har den tekniska förståelsen kommer att göra jobbet ännu roligare. För att lyckas i rollen behärskar du svenska i tal och skrift, likväl som engelska.

Du kommer att få arbeta med:
  • Uppsättning av områdesskydd - montera staket och grindar
  • Fysiskt arbete som till exempel grävning och markarbete
  • Vara en del av att vi kan säkerhetsställa en god kvalité på våra produkter
Hos Heras kommer du att få:
  • Ett bra arbetsklimat där säkerhet alltid står i fokus
  • Möjlighet att utvecklas och växa med oss
  • Ett internationellt bolag i en spännande bransch
  • Arbetstidsförkortning för alla våra medarbetare
  • Kollektivavtal och trygga anställningsvillkor
  • Friskvårdbidrag
Då vi arbetar med säkerhetsklassade objekt gör vi en säkerhetskontroll innan vi beslutar om du får anställning hos oss.

Låter detta som din nästa möjlighet, skicka in din ansökan! Vi ser fram emot att få lära känna dig!

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag den 30 maj.
Har du frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef, Loic Gonzalez - Rocher, loic.gonzalez-rocher@heras.se.
Heras AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Heras - Vi är specialister på områdesskydd och passagekontroll Sedan 1952 har Heras Group utvecklats från sina nederländska rötter inom stängsel till en heltäckande leverantör av områdesskyddslösningar, med verksamhet i 12 länder. På koncernen arbetar för närvarande fler än 1100 högkvalificerade experter. Tillsammans designar, tillverkar, installerar och servar vi områdesskyddslösningar inom företags-, gemenskaps- och industrisektorerna. Syftet med skyddet är att hålla människor, fastigheter och objekt trygga och säkra. Detta är grunden för Heras.