Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Senior testautomatiserare till Tietoevry Tech Services

Publiceringsdatum
09 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du en bred teknisk bakgrund, passion för problemlösning och vill ansluta dig till ett av Nordens största Tech-företag, Tietoevry Tech Services?
Detta är en roll för dig som har stort intresse för testautomatisering, som gillar konsultrollen och omväxling i arbetet samt tycker det är kul att vara en del av ett team där ni aktivt delar med er av kunskaper inom era kompetensområden. Ta chansen och sök här!Om tjänsten

Tietoevry Tech Services driver företagsomfattande transformationer av kundernas affärsprocesser, applikationer och infrastruktur.

Hos Tietoevry Tech Services kommer du växla mellan att sitta ute hos kund, arbeta i deras interna projekt och att ingå i någon av Tietoevry Tech Services helhetsåtaganden där leveransteamen ofta jobbar inom agilia metoder och DevOps med automatiserade testprocesser.
Uppdragens omfattning varierar och kan innefatta både nyutvecklingsprojekt och övergångsprojekt. Oavsett ditt uppdrag kommer du alltid att vara en del av Tietoevrys testcommunity, som består av mer än 1000 kvalitetssäkringspersonalöver hela världen.

Du erbjuds

 • Professionell tillväxt, meningsfulla projekt, öppen kultur och en enastående balans mellan arbete och privatliv!
 • En möjlighet att skapa framtiden för en snabbt växande och viktig sektor. Vi tror att vår organisationskultur är en viktig del för att du ska bli framgångsrik.
 • Att arbeta i ett skickligt team av kompetenta och ödmjuka kollegor.

Arbetsuppgifter:

Här arbetar du huvudsakligen självständigt inom ett testteam med att designa och underhålla automatiserade tester, skapa testskript, exekvera och rapportera resultatet.
Testteamet arbetar med kvalitetssäkring i alla typer av branscher. Du arbetar bland annat med kunder inom finansbranschen, offentlig sektor, detaljhandeln och tillverkningssektorn.Kvalifikationer
 • Har mist 8 års arbetslivserfarenhet inom testautomationsområdet, har kunskap av olika testautomatiseringsramverk och testautomatiseringsprocesser
 • Har kunskap och erfarenheter av testautomatisering inom Agila och DevOps-miljöer
 • Kunskap inom flera av följande verktyg och områden: Robot Framework, Java/Selenium, UFT, Playwright
 • Certifiering (ISTQB Foundation level eller högre)
 • Talar och skriver flytande på svenska och engelska då du använder dig av båda språken i ditt dagliga arbete

Det är meriterande om du har

 • Kunskaper inom Continuous Integration Testing
 • Tidigare arbetslivserfarenhet inom telecom, finansiella sektorn, säkerhetsbranschen eller offentlig sektor
 • Kunskaper i programmeringsspråk som exempelvis Python, Java, .NET

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Anpassningsbar
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work och ansvarig rekryteringskonsult Jessica Billquist på jessica.billquist@academicwork.se .

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 juni 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se