Hoppa till innehåll
Sandströms Center AB logotyp

Arbetsledare inom skador till Sandströms Center Spånga

Publiceringsdatum
18 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Sandströms Center är en rikstäckande fullservicekedja för fordon inom yrkestrafiken i Sverige. Nu söker de en Arbetsledare till skadeavdelningen i Spånga. Vill du komma till en arbetsplats med hög kompetens, flexibilitet och där man värderar personlig utveckling högt så tveka inte att skicka in din ansökan!

Om företaget
Sandströms Center är ett familjeägt bolag med ca 100 personer anställda nationellt och med en omsättning på runt 200 miljoner. Bolaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett stort engagemang. De erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger förutsättningar till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar genom flexibilitet och hög kvalité. Teamet arbetar tillsammans mot gemensamma mål och hjälper varandra. Vardagen präglas av ett högt tempo och många skratt. Så här beskriver en av arbetsledarna hos dem arbetet:
"På Sandströms Center är ingen dag den andra lik och man lär sig hela tiden nya saker och utvecklas i sitt arbete. Det är trevlig och familjär stämning och man värnar om alla medarbetare."

Om rollen
Rollen är en direktrekrytering där du blir anställd av företaget. Arbetet kommer att inledas med en introduktion av tidigare innehavare av rollen som går vidare internt inom bolaget. Arbetsuppgifterna omfattar bland annat:
  • Fördela och planera arbetet bland skadeteknikerna samt arbetsleda
  • Dialog med kunder och försäkringsbolag
  • Skapa kalkyler, beställa delar, skapa arbetsorders samt fakturera
På Sandströms Center erbjuds du en tjänst med frihet under ansvar där möjligheterna till att utvecklas personligen och påverka produktionen finns. De värnar om alla sina medarbetare, arbetsmiljön och kompetensnivån för att på så sätt säkra sin fortsatta expansion och kunna erbjuda personalen bästa möjliga villkor samt utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som
  • Har tidigare erfarenhet från operativt arbete inom skadereparationer från fordonsbranschen
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikationen kommer ske på båda språken för att kommunicera med teamet
  • Har goda datorkunskaper och goda kunskaper i Outlook, Excel och Teams
Tidigare erfarenhet av att arbetsleda är meriterande.

I denna process lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Förutom att vi ser att du är en positiv person med en can-do inställning tror vi även att du är:
  • Ansvarstagande
  • Strukturerad
  • Effektiv
  • Kommunikativ
Information om tjänsten
Start: Enligt överenskommelse, men så snart som möjligt
Omfattning: Heltid, arbetstider 7-16, arbetet sker på plats.
Ort: Spånga, Stockholm
Kontaktperson: Paula Rosén, paula.rosen@pn.se

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Sandströms Center AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för tunga och lätta fordon inom yrkestrafiken i Sverige. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger förutsättningar till en ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens aktuella förutsättningar genom vår kompetens, flexibilitet och kvalité. Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns i Malmö, Helsingborg, Stockholm (Spånga, Västberga, Jordbro) samt Luleå. Företaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett starkt engagemang. Vi är cirka 100 anställda samt omsätter närmare 200 miljoner. För mer information besök www.sandstromscenter.se