Hoppa till innehåll
Åhmans i Åhus AB logotyp

Hissinredningsmontör Stockholm

Publiceringsdatum
11 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Om Tjänsten
Vi söker en erfaren montör som vill jobba på ett väletablerat företag som underleverantör inom hissbranschen. Som montör för denna tjänst kommer du att utföra montage av hisskorgsinredningar i Stockholm med angränsande län. Tjänsten utgår från Stockholm där företaget har lager och kontor. Arbetet avser både nyinstallation och modernisering.

Om dig
Vi söker dig som vill ha ett omväxlande arbete samt har god erfarenhet av snickeri och av att arbeta med tunnplåt. Vi ser att du har erfarenhet av montering enligt ritningsunderlag samt trivs med att arbeta självständigt. Viktigt att du är lösningsorienterad med högt fokus på kundservice.

B-körkort är ett krav.

VI ERBJUDER
Ett varierande och fritt jobb med tillgång till servicebil. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar. Det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget. Jobbet innebär att du utgår från Stockholm och kommer främst att montera hissinteriörerna i centrala Stockholm men även i närliggande städer.

Typ av anställning: Heltid, Tillsvidareanställd

Om företaget
Åhmans i Åhus AB grundades 1860 och är idag ett familjeföretag med nisch som underleverantör inom hissbranschen innefattande tillverkning och installation av hisskorgsinredningar i Skandinavien. Företaget har huvudkontor och produktion i Åhus med egen konstruktionsavdelning, snickeri samt plåtverkstad.

Så ansöker du
Din ansökan med CV och en personlig beskrivning skickar du till jobb@ahmans.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Åhmans i Åhus AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 maj 2024 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren