Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

VVS-installatör med goda framtidsutsikter söker Rörmontör

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi växer och söker dig som vill komma till en seriös VVS firma med flera spännande projekt under lång tid framöver!

Diador AB är en VVS installatör som främst arbetar med nyproduktion, kontorsanpassningar och stambyten runt om i Storstockholm. Vi är två ägare, 11 rörmontörer och en lärling. Nu söker vi en ny kollega!

När du kommer till oss får du arbeta med duktiga kollegor som aldrig tummar på kvalitén. Vi vill hela tiden lära oss nytt och ger alltid det lilla extra för kunden som främst är stora byggföretag.

Vi har långa, återkommande kundrelationer, flera stora projekt framför oss och goda framtidsutsikter!

Vi söker dig som idag är rörmontör och vill komma till ett härligt och sammansvetsat gäng som är duktiga på det vi gör och samtidigt vill ha roligt på jobbet!


Övrigt
Start: Omgående enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: 7-16
Plats: Kontor i Finntorp, Nacka.

Välkommen in med din ansökan!


PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 september 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.