Hoppa till innehåll
Karlsberg rör AB logotyp

VVS-montör sökes!

Publiceringsdatum
01 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en noggrann och självgående VVS-montör som alltid har kunden i fokus? Vi lider av växtvärk och söker just nu efter fler kollegor till ett familjärt företag där vi alltid gör det lilla extra och där det är viktigt att alla trivs på jobbet!


Vilka är vi?


Vi är ett auktoriserat VVS-företag med flera års erfarenhet av många olika typer av VVS-projekt. Vi har hjälpt kunder runt om i Stockholm med omnejd sedan 2018 när företaget startades av Joacim Carlsson och Johan Berggren. Vår vision är att vara ett VVS-företag som erbjuder sina kunder arbeten med det lilla extra när det kommer till kvalitet och finess. Detta är någonting som genomsyrar företaget och ger en hög kundnöjdhet vilket är vårt huvudsakliga mål.

Idag är vi fyra glada medarbetare som ser fram emot att få in en ytterligare kollega i vårt familjära team.

Vad kan vi erbjuda?

Hos oss erbjuds en varierad arbetsvardag med allt från mindre servicearbeten till större entreprenader och nyproduktion. För oss är det av största vikt att alla trivs på jobbet. Vi är ett sammansvetsat och glatt team med en familjär stämning som arbetar tillsammans. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom yrket hos oss, din personlighet och vilja till att lära är viktigare än lång erfarenhet. Vi erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag och företagspension.

Vad söker vi?


Vi söker dig som är certifierad VVS-montör och har minst B-körkort. Vi ser att du är kommunikativ, både på svenska och engelska i både tal och skrift.

Du ska vara en person som är ansvarstagande och känner ett ägandeskap för dina uppgifter. Du ska vara serviceminded och göra det lilla extra för kunden med noggrannhet. Vi vill att du har en nyfikenhet för att lära dig nytt och ser utmaningar som möjligheter. Du behöver vara en engagerad lagspelare som vill vara en del av teamet.

Placeringsort

Vi arbetar i hela Stockholm med omnejd.

Start/varaktighet

Start enligt ö.k. med varaktighet tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Omfattning

Heltid med månadslön.

Är det dig vi söker?

Vi ser fram emot din ansökan.
Karlsberg rör AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 augusti 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Karlsberg rör AB utför många typer av VVS-arbeten, allt från mindre servicearbeten till större projekt som stambyten. Företaget startades år 2018 av Joacim Carlsson och Johan Berggren med en vision om att vara ett VVS-företag som erbjuder sina kunder arbeten med det lilla extra när det kommer till kvalitet och finess. Detta är någonting som genomsyrar företaget och ger en hög kundnöjdhet vilket är företagets huvudsakliga mål.