Hoppa till innehåll
Dahl logotyp

VVS-montör till Teknisk support Dahl Bromma

Publiceringsdatum
16 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Birger Kimson
Telefon
Ansök nu
Saint-Gobain Distribution Sweden där bland annat Dahl ingår söker en teknisk person för rollen som Teknisk Support, som kan hantera många bollar i luften både praktiskt och teoretiskt. Du kommer att arbeta med support av produkter, huvudsakligen inom VVS. Om du är en driven person med sociala färdigheter kanske du är personen vi söker!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Teknisk support till våra säljare och kunder via mail och telefon
  • Garantiärenden
  • Produkttester
  • Bistå i produktutveckling för SGDS Global brands; Altech, Alterna, Novipro och Votec
  • Produkt-/kvalitetsförbättrande åtgärder på våra produkter mot leverantörer
  • Skadehantering och skaderapporter
Matchar vi varandra?
Vi ser att du gärna har några års erfarenhet av fältarbete som VVS-montör, gärna inom service. Vi söker även dig som har andra meriter inom VVS-branschen, såsom innesälj eller liknande roller. Du har ett tekniskt intresse som du kan backa upp med ett praktiskt sinneslag. Du brinner för att lösa kunders problem och har därför en hög social kompetens då vi har mycket kundkontakt både externt som internt.

Vi är en grupp på 5 tekniker och chef, därför är det viktigt att du är en lagspelare. Du är positiv och villig att lära dig nya saker då produkterna vi supporterar hela tiden utvecklas. Goda kunskaper i svenska och engelska är nödvändiga, samt körkort. Har du god datorvana och systemvana är det meriterande.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Du har stor möjlighet att påverka ditt arbete så länge som vi ger våra kunder marknadens bästa service. Du kommer att vara delaktig i hur de dagliga arbetsuppgifterna utförs och dina synpunkter kommer att vara en viktig del av planeringen. Om du vill vara med och påverka din arbetsdag är detta rätt arbetsplats för dig.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Bromma, tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna är 08.00-16.30.

Vi läser ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 10 september

Frågor om tjänsten besvaras av Birger Kimson, chef Teknisk Support.
Birger.Kimson@Dahl.se
+46 70 644 04 10

Välkommen med din ansökan!

Varför arbeta hos oss?
Vårt mål är att bli branschens bästa arbetsgivare! Hos oss arbetar en fantastisk laguppställning av duktiga, engagerade medarbetare med servicekänsla ut i fingerspetsarna. Vi vet att en positiv arbetsplats där alla kan vara sig själva, utvecklas och trivas är A och O för vår framgång och för att våra kunder ska välja oss! Att jobba inom SGDS innebär variation och en möjlighet att vara en del av det stora bolagets trygghet samtidigt som du upplever entreprenörsandan av det lilla bolaget. Vi har ambitiösa hållbarhetsmål där alla är med och gör skillnad. Säkerhet är vår högsta prioritet och vi arbetar tillsammans varje dag för en hälsosam och säker arbetsmiljö.

Vi erbjuder bland annat kollektivavtal, friskvård, unika personalrabatter och möjlighet till fördelaktigt aktiesparande.

Företagspresentation
Saint-Gobain Distribution Sweden (SGDS) är moderbolag för Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag. Tillsammans omsätter vi drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare. Vi är alla specialister inom våra branscher och sätter en ära i att vara det. Tillsammans erbjuder vi Sveriges bredaste specialistsortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. I moderbolaget, SGDS, finns alla gemensamma affärsstödjande funktioner som: ekonomi, IT, HR, affärsstöd, affärsutveckling, hållbarhet och logistik. Det underlättar för våra säljande bolag så de kan fokusera på det de kan bäst, att ge det bästa produkt- och serviceerbjudandet till alla våra 150 000 kunder.
Dahl logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 september 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Dahl är det självklara valet för proffs inom vs och mark & va. Förutom att vi har Sveriges bredaste utbud av VVS-produkter har vi också kompletterande produkter och lösningar för olika verksamheter som till industri, kyla, entreprenadarbeten via division Mark & VA eller till fastighetsförsörjningen. Dahl är en del av Saint-Gobain Distribution i Sverige som också omfattar bolagen Bevego, Dahl, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel och många spännande dotterbolag.