Hoppa till innehåll
Organoclick AB logotyp

Order- och logistikkoordinator sökes till greentechbolaget OrganoClick

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Daniel Lund
Email
Om jobbet
Order- och logistikkoordinator sökes till greentechbolaget OrganoClick

Skulle du vilja vara en del av ett snabbväxande svenskt greentechbolag som producerar miljövänliga och hållbara produkter? Vill du vara med och hjälpa våra kunder i deras gröna omställning genom att ersätta dolda plaster och skadliga kemikalier med biobaserade lösningar? Då är tjänsten som Order- och logistikkoordinator helt rätt för dig!

OrganoClick är ett svenskt grönt kemibolag som jobbar med att ersätta dold plast och skadliga kemikalier med biobaserade lösningar. Vi söker nu en Order- och logistikkoordinator till vår operativa avdelning som ansvarar för produktion och leverans av våra produkter. Som Order- och logistikkoordinator kommer du arbeta med både våra olika säljteam och produktion- och leveransorganisationen. Du kommer att arbeta i ett innovativt och ungt företag som är under kraftig tillväxt och där det finns möjligheter till vidareutveckling. Rollen är belägen i Arninge och du rapporterar till den operativa chefen.

Arbetsuppgifter:
 • Hantera kunders frågor och order via mail, kundportaler och telefon samt registrera dessa i vårt affärssystem Jeeves
 • Ha daglig kundkontakt med både våra svenska och utländska kunder
 • Administration och bokning av transporter till kund i olika transportbolags system samt leveransbevakning
 • Ansvara för att kunden får produkterna levererade på utsatt tid
 • Växel
 • Övriga administrativa arbetsuppgifter

Profilbeskrivning:

Vi söker dig som är serviceinriktad men även noggrann i ditt arbete. Du talar och skriver svenska och engelska flytande. Det är även meriterande om du pratar ytterligare språk. Du är en van användare av olika IT-system. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i Jeeves eller annat affärssystem, samt om du tidigare eller för tillfället har en liknande roll som denna. Vi ser att du har minst gymnasiekompetens men gärna även vidareutbildning.

Kvalifikationer:
 • Gymnasieutbildning och gärna vidareutbildning inom administration
 • Minst 2 års erfarenhet inom orderadministration eller liknande
 • Erfarenhet från arbete i ett affärssystem, gärna Jeeves
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
 • Behärskar officepaketet väl med goda kunskaper i excel
 • Stort intresse för hållbarhets- och miljöfrågor
Som person gillar du högt tempo, är snabb, prestigelös och har lätt för att lära. Du har ett driv och en vilja att utvecklas i din roll. Du är service- och kundinriktad och tydlig i din kommunikation och känner dig bekväm med att hantera både interna och externa kontakter. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt.
Organoclick AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 juni 2024 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OrganoClick är ett svenskt grönt kemibolag, grundat 2006. Affärsidén är att ersätta dold plast och skadliga kemikalier i fiberbaserade material med gröna kemiska lösningar baserade på fossilfri råvara. Utifrån koncernens patenterade "OrganoClick"-teknologier vilka är inspirerade av naturens egen kemi, utvecklar, producerar och marknadsför OrganoClick en rad produkter med syftet att möjliggöra en grön omställning. Exempelvis det biobaserade bindemedlet OrganoBond® för nonwoventillverkare, den biologiskt nedbrytbara textilimpregneringen OrganoTex® för konsument och textilindustrin, den biocidfria träskyddstekniken OrganoWood® för träbehandlingsbolag och byggindustrin, samt miljömärkta underhållsprodukter för villaägare under varumärket BIOkleen. För sina gröna innovationer har OrganoClick fått en rad utmärkelser, däribland utsedd till en "Climate Solver" av Världsnaturfonden–WWF. Bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market och har sitt huvudkontor, produktion och FoU i Täby, norr om Stockholm.

För mer information besök vår hemsida www.organoclick.com eller kontakta Daniel Lund.