Hoppa till innehåll
Olearys Group AB logotyp

Redovisningsekonom till O´Learys Group

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi på Vindex söker just nu en Redovisningsekonom till O´Learys Group. Ta chansen att bli en del av ett välkänt varumärke som idag befinner sig på en spännande resa till att bli det främsta eatertainment-företaget i Europa!

I rollen som Redovisningsekonom kommer du att ansvara för den löpande redovisningen och upprätta bokslut för moderbolagen. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos O´Learys Group.

Placering: Norrtull

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Löpande redovisning
  • Avstämningar av balans- och resultatkonton
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Leverantörsreskontra och betalningar
  • Upprättande av månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Kontaktperson till myndigheter
  • Ad-hoc uppgifter
Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom ekonomi och några års arbetslivserfarenhet inom redovisning. Du kommunicerar flytande på svenska och engelska, i tal och skrift. Vi söker dig som även har en god administrativ förmåga och är stark kommunikativt. För att lyckas i den här rollen trivs du i en föränderlig miljö och anpassar dig snabbt till nya arbetsuppgifter!

Om O´Learys Group

O’Learys Group grundades 1988 och är idag på en spännande resa för att bli det främsta eatertainment-företaget i Europa genom att kombinera mat, drycker, sport och aktiviteter i en social miljö. Idag finns de på cirka 140 platser över hela världen i sina egna verksamheter och tillsammans med franchisetagare. Deras varumärken är O’Learys, Harrys och Sing Sing Karaoke.

Läs mer på: https://www.olearysgroup.com/

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer KJRE2628. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Karl Josefsson (karl.josefsson@vindex.se, 073-510 09 70) vid fler frågor kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Olearys Group AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren