Hoppa till innehåll
Nordan AB logotyp

Regionsäljare Stor-Stockholm

Publiceringsdatum
12 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Regionsäljare Stor-StockholmDrivs du av att skapa kvalitet och långsiktiga relationer, både internt och externt? Ta då chansen att söka tjänsten som Regionsäljare hos oss!NorDan AB växer och behöver utöka närvaron i Stor-Stockholm. Vi söker dig som utgår från Stockholm vid vårt kontor i Nacka och som vill vara med på vår tillväxtresa där vi växer med både nya och gamla kunder. Arbetet innebär nära kontakt med våra återförsäljare inom byggvaruhandeln (ÅF) med fokus på både stycke- och projektförsäljning. Din uppgift blir att sälja och marknadsföra hela NorDan´s produktportfölj av fönster och dörrar.


Arbetsuppgifter:

Som regionsäljare ansvarar du för att din region når uppsatta försäljningsmål. Du marknadsför NorDan´s produktsortiment, genomför produktutbildningar och deltar i olika kundevents, mässor mm. Du ser tillsammans med dina kollegor till att kunden får marknadens bästa stöd, service och de professionella råd de behöver. Du är en resultatorienterad säljare som älskar att göra affärer, litet som stort.

Vidare medverkar du i upprättande av marknads- och aktivitetsplaner för regionen samt ansvarar för att dessa genomförs.

Du som söker:
 • Du ser kopplingen mellan affärsmässighet och marknadsföring som självklar och förstår vad som krävs för att skapa resultat. Du är ambitiös, kontaktskapande, resultatorienterad och effektiv.
 • Du har tidigare erfarenhet inom försäljning, gärna som utesäljare. Ett befintligt kontaktnät inom bygghandeln och byggbranschen är meriterande, men inte ett krav.
 • Du skall trivas med att arbeta i team men även vara självgående.
 • Du skall ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.
 • Du ha goda kunskaper i MS Office.
 • B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder:

 • Ett spännande arbete med möjlighet att påverka utvecklingen.
 • Marknadens bredaste produktutbud av fönster och dörrar.
 • En marknadsorganisation med hög fackkompetens.
 • Ett företag i tillväxt med en stark och positiv företagskultur.
 • Vi värnar om en god arbetsmiljö internt och bygger förtroende externt.

Ansökan skall vara oss tillhanda senast 2024-05-30.

Urval & intervjuer sker löpande varför också tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Frågor om tjänsten besvaras av:

Regionansvarig Edin Cehaja, mejl: edin.cehaja@nordan.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Nordan AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Det familjeägda företaget NorDan grundades 1926 och har i dag växt till en koncern med cirka 2100 anställda och en omsättning på 4,7 miljarder kronor. NorDan har i snart 100 år visat hur teknologi, innovation och nyskapande resulterar i kvalitet. Vi tillverkar framtidens fönster och dörrar.

NorDans svenska verksamhet är samlad med försäljningskontor, fabriker och administration i bolaget NorDan AB. Fabrikerna ligger i Bor, Kvillsfors och Tanumshede, där även huvudkontoret är beläget. Företaget har säljkontor i Stockholm, Göteborg, Tanum, Malmö, Växjö och Bor. NorDan AB omsatte under 2022 ca 1,1 miljarder kronor.

En viktig arbetsgivare
Våra fabriker är nyckelföretag i de lokala orterna där vi är etablerade. NorDan AB har idag runt 340 medarbetare fördelade på ledning, försäljning, marknad, produktion och produktutveckling.

Kvalitet av tradition
Ända sedan NorDans etablering 1926 har vi producerat innovativa produkter av hög kvalitet med trävirke som viktigaste råvara. Vi har lång tradition av kvalitet, något som Tanumshede, Bor och Kvillsfors är tydliga bevis på.

Europeisk närvaro
NorDan Gruppens huvudkontor ligger i Moi, södra Rogaland, i Norge Med fabriker i Norge, Danmark, Polen och Baltikum täcker företaget dörr- och fönstermarknaden i både Norge, Sverige, Storbritannien och Irland. För NorDan AB betyder den internationella utbredningen att företaget exporterar produkter från de svenska fabrikerna till övriga NorDan-marknader, samtidigt som NorDan Gruppens produkter säljs på den svenska marknaden.